Θεόδωρος Ανθόπουλος: Η 20ετής πορεία, οι ρόλοι στις Άγριες Μέλισσες και στο Παρά 5 και η κρυφή προσωπική ζωή

March 21, 2021Ο ηθοποιός Θεόδωρος Ανθόπουλος γεννήθηκε στην Ξάνθη. Απόφοιτος της δραματικής σχολής Αθηνών Γιώργου Θεοδοσιάδη.Της: Έπη Τρίμη

Φέτος συμπληρώνει 20 συνεχόμενα έτη στο θέατρο, έχοντας συνεργαστεί με καταξιωμένους σκηνοθέτες, όπως Β. Θεοδωρόπουλος, Ν. Νικολάου, Τ. Ράντζος, Ν. Καμτσής κ.α. τόσο στο ελεύθερο θέατρο, όσο και στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.

Η συμμετοχή στις Άγριες Μέλισσες

Τον ρόλο του ιατροδικαστή, υποδύεται ο ηθοποιός Θοδωρής Ανθόπουλος στις Άγριες Μέλισσες, ο οποίος μετρά πολλά χρόνια στον χώρο της υποκριτικής, ενώ έχει κάνει σπουδαίες συνεργασίες τόσο στο θέατρο, όσο στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

Τον ταλαντούχο ηθοποιό το τηλεοπτικό κοινό τον γνώρισε το 2005, μέσω μιας guest εμφάνισης που έκανε στην αγαπημένη και πετυχημένη σειρά του Mega, «Στο παρά πέντε».

Όπως διαβάζουμε μάλιστα στο βιογραφικό του ηθοποιού, ο Θοδωρής Ανθόπουλος έχει κάνει περάσματα και από τις σειρές «Ο Κακό Βεζύρης» (τη μόνη σειρά του Χάρη Ρώμα στο MEGA), «Εκείνες κι Εγώ» (με τον Γιάννη Μπέζο στον ΑΝΤ1) και «Η Οικογένεια Βλάπτει» (με τη Χρύσα Ρώπα και τον Σάκη Μπουλά).

Παρότι έχει παίξει σε πολύ μεγάλες δουλειές η προσωπική του ζωή είναι κάπως «κρυφή» αφού δεν γνωρίζουμε τίποτα άλλο εκτός από την δουλειά του….


Πηγή

Διαβάστε επίσης: