Γιώργος Πατούλης : Στο πλευρό της Μαρίνας στο νοσοκομείο. Τι απαντά στα δημοσιεύματα χωρισμού

March 21, 2021

Γιώργος Πατούλης : Στο πλευρό της Μαρίνας στο νοσοκομείο. Τι απαντά στα δημοσιεύματα χωρισμού

«Είναι στο πλευρό τόσων και τόσων ανθρώπων, δεν θα είναι στο πλευρό της Μαρίνας Πατούλη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας.

Η Μαρίνα Πατούλη μεταφέρθηκε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, μετά από ξαφνική επιδείνωση ενός προβλήματος υγείας που είχε εδώ και αρκετό καιρό. Είχαν προηγηθεί δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ο Γιώργος Πατούλης και η Μαρίνα Πατούλη παίρνουν διαζύγιο.

Ο Χάρης Ρώμας, στενός συνεργάτης του Γιώργου Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής, καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, ανέφερε τα εξής:

«Να πω ότι η Μαρίνα Πατούλη, επειδή μίλησα με τον περιφερειάρχη πριν από 5 λεπτά, είναι πολύ καλά. Είναι στο νοσοκομείο, αλλά είναι κάτι που έχει ήδη ξεπεραστεί.

Είναι στο πλευρό τόσων και τόσων ανθρώπων, δεν θα είναι στο πλευρό της Μαρίνας Πατούλη. Στη συγκεκριμένη στιγμή, μιας και με ρωτάς αυτό το συγκεκριμένο πράγμα, είναι δίπλα στη Μαρίνα Πατούλη, ναι. Ήταν δυνατόν να μην είναι»;


Το πρωί του Σαββάτου, σε τηλεφωνική της συνέντευξη στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, η Μαρίνα Πατούλη είχε δηλώσει σχετικά με τις φήμες χωρισμού: «Θεωρώ ότι αντιμετωπίζουμε μία κρίση, όμως, αυτό που θέλω να δηλώσω είναι ότι ουδέποτε θέλησα να χωρίσω με τον Γιώργο, είμαι στυλοβάτης της οικογένειας. Αγαπώ την οικογένειά μου, τον άντρα μου και θα συνεχίσω να πορεύομαι μέσα από αυτή τη διαδικασία και ελπίζω και ο Περιφερειάρχης, ο Γιώργος Πατούλης, να βλέπει με το ίδιο μάτι ακριβώς τη δική μας πορεία. Έχουμε διαδραματίσει μια ιστορία ζωής 35 ετών, με χαρές και λύπες και κρίσεις».

«35 χρόνια ζωής δεν μπορούν να σβήσουν από τη μία στιγμή στην άλλη. Αγαπώ τον άντρα μου πάνω από όλα ως άνθρωπο, είμαι δίπλα του και θα είμαι δίπλα του και συνοδοιπόρος και βοηθός σε ό,τι αποφασίσει να κάνει. Δεν σου κρύβω ότι ως γυναίκα και ως άνθρωπος έχω βιώσει μεγάλη απογοήτευση από όλο αυτό, είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Δεν θα πίστευα ποτέ ότι θα περνούσαμε αυτή την αντιξοότητα, όμως, όλοι δοκιμαζόμαστε. Θα είμαι στυλοβάτης στο παιδί μου, είμαι στο σπίτι μου, είμαι με το παιδί μου, ασχολούμαι με την αυτοδιοίκηση, με το επάγγελμά μου, θέλω να συνεχίσω την κοινωνική προσφορά μου και να διατηρήσω την οικογένειά μου.


Θεωρώ επειδή και ο Γιώργος Πατούλης είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος, θα μπορέσει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, ώστε να μπορέσουμε να διαχειριστούμε την όλη αυτή κατάσταση που πραγματικά για μένα αποτελεί ένα πένθος», κατέληξε η Μαρίνα Πατούλη.

Κρίση στον γάμο τους περνάνε ο Γιώργος και η Μαρίνα Πατούλη τον τελευταίο καιρό, με την είδηση να γνωστοποιείται μέσω από το Youweekly και να επιβεβαιώνεται από τους ίδιους λίγο αργότερα.

Η Μαρίνα Πατούλη εξομολογήθηκε ότι βιώνει ένα βαθύτατο πένθος, όμως παραμένει στο σπίτι της μαζί με τον γιο της. Από την άλλη, ο Γιώργος Πατούλης απέχει από το να τοποθετηθεί δημόσια για τον γάμο τους.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη, ωστόσο, το μεσημέρι του Σαββάτου αποκάλυψε πως επικοινώνησε μαζί του και εκείνος ανέφερε ότι πρόκειται για ένα προσωπικό θέμα. Συγκεκριμένα είπε: «Όλο το βράδυ κάνουμε αγώνα για τα κρεβάτια στις ΜΕΘ και για όλο αυτό που ζούμε στην Ελλάδα με τον κορωνοϊό και δίνω τον αγώνα μου. Τα δικά μας θέματα είναι δικά μας, είναι προσωπικά και δεν θα ήθελα να μπω στη διαδικασία να σχολιάσω τίποτα”.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: