Φάρμα: Συγκλόνισε ο Ερωτόκριτος για τον θάνατο του παιδιού του

March 21, 2021

Φάρμα: Συγκλόνισε ο Ερωτόκριτος για τον θάνατο του παιδιού του

 Ο γνωστός έλληνας σχεδιαστή μόδας Ερωτόκριτος είναι το ένα από τα δύο νέα πρόσωπα που μπήκαν στη «Φάρμα» το βράδυ της Παρασκευής (19/3).

Από τις πρώτες κι όλα στιγμές ο Ερωτόκριτος κατάφερε να συγκινήσει τους συμπαίκτες του στο ριάλιτι, μιλώντας για τον θάνατο του γιου του. Σε συζήτηση που κατέγραψαν οι κάμερες, μοιράστηκε με τους συμπαίκτες του και τους τηλεθεατές φυσικά μια πολύ σκληρή ιστορία από τη ζωή του.

Ο Ερωτόκριτος είχε χάσει τον γιο του σε ηλικία 11 ετών από λευχαιμία και πραγματικά συγκλόνισε με όσα είπε.

Σε συζήτηση που είχε με τον Στράτο Τζώρτζογλου και τον Θανάση Πάτρα, ο Στράτος αποκάλυψε ότι έχει κάνει το μοντέλο αφιλοκερδώς σε φιλανθρωπική επίδειξη μόδας με αφορμή το γιο του Ερωτόκριτου.

«Μείναμε στο νοσοκομείο 1,5 χρόνο, με μια σπάνια μορφής λευχαιμία. Δυστυχώς πέθανε. Το αίμα του είχε γίνει νερό», τον ακούσαμε να λέει.


Ο Ερωτόκριτος παντρεύτηκε στα 25 του και απέκτησε 3 παιδιά, τον Μανώλη, τον Χρήστο και την Ειρήνη. Το 2009, έζησε την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του. Ο γιος του Μανώλης, σε ηλικία μόλις 11 ετών, έφυγε από τη ζωή μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με μια σπάνια μορφή λευχαιμίας. Η μεγάλη αυτή απώλεια τον οδήγησε στη συγγραφή του βιβλίου «Το Ημερολόγιο Ενός Πρίγκιπα» και του παραμυθιού «Ο Ιδανικός στην Γαία και στην Στιγμή Γαία», στα οποία περιγράφει την ιστορία του Μανώλη.

Ο Ερωτόκριτος δημιούργησε τον Οργανισμό Στήριξης Παιδιών με σπάνια αυτοάνοσα νοσήματα, με την ονομασία «Μανώλη Μαζί Μπορούμε». Παράλληλα, δημιούργησε τη Σχολή «Αγάπης Εαυτού», όπου διεξάγονται δωρεάν σεμινάρια και συνεδρίες αυτογνωσίας και διαλογισμού.


Ο Θανάσης Πάτρας σοκαρισμένος του είπε πως τον θαυμάζει για το κουράγιο του αλλά και για το γεγονός ότι βοήθησε και άλλα παιδιά με το ίδιο πρόβλημα υγείας, συγκεντρώνοντας χρήματα για τη θεραπεία τους, μέσα από τα fashion shows του.

«Σε θαυμάζω γιατί είναι ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε έναν γονιό».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: