Ατρόμητη γιαγιά 76 ετών έστειλε στο νοσοκομείο νεαρό άντρα που της επιτέθηκε

March 20, 2021Ατρόμητη γιαγιά: Πρόκειται για μία γιαγιά που είναι εβδομήντα έξι ετών και η οποία έστειλε στο νοσοκομείο έναν νεαρό άντρα.  Ακόμα μία επίθεση σημειώθηκε σε γυναίκα ασιατικής καταγωγής στο Σαν Φρανσίσκο. Όμως, η 76χρονη υπερασπίστηκε τον εαυτό της.Ατρόμητη γιαγιά: Λεπτομέρειες για το περιστατικό

Ακόμα μία επίθεση σε γυναίκα ασιατικής καταγωγής σημειώθηκε στις ΗΠΑ, με την 76χρονη όμως να υπερασπίζεται με γενναιότητα- παρά το σοκ που υπέστη- τον εαυτό της και να στέλνει στο νοσοκομείο με ένα ξύλο αυτόν που της επιτέθηκε.

Η Ζιάον Ζεν Ζι από το Σαν Φρανσίσκο ισχυρίζεται πως περίμενε να διασχίσει τον δρόμο, όταν ο 39χρονος Στίβεν Τζένκινς τη κτύπησε στο πρόσωπο. Μιλώντας στο τοπικό ειδησεογραφικό σταθμό KPIX-5, η ατρόμητη γιαγιά, η οποία αποκόμισε πρόβλημα στο μάτι της- άρπαξε ένα ξύλο που βρήκε κοντά της στο δρόμο και το χρησιμοποίησε εναντίον του για να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Το αποτέλεσμα της πράξης της ήταν να διακομιστεί ο 39χρονος στο νοσοκομείο.

Στο νοσοκομείο πήγε νεαρός, λόγω ατρόμητης γιαγιάς.

Ζιάον Ζεν Ζι: Οι δηλώσεις της

Η κυρία Ζι ρωτήθηκε από το κανάλι πως ένιωσε μετά την επίθεση. Η ατρόμητη γιαγιά είπε: “Τραυματισμένη, σοκαρισμένη και με το ένα μάτι μου να αιμοραγεί”. Ο εγγονός της, Τζον Τσεν είπε από την πλευρά του: “Όπως μπορείτε να δείτε είναι πολύ τρομοκρατημένη”. Από το βίντεο που κυκλοφορεί στο twitter, η ατρόμητη γιαγιά ακούγεται να φωνάζει: “Βρε βλά…α γιατί μου επιτέθηκες; Με κτύπησε… Με κτύπησε…”! Όπως επιβεβαίωσε η αστυνομία, ο 39χρονος την ίδια μέρα είχε επιθετεί και σε έναν ακόμα 89χρονο άντρα ασιατικής καταγωγής.

Ο υπεύθυνος της τοπικής αστυνομίας Μπιλ Σκοτ είπε την πλευρά του: “Πρέπει να ερευνήσουμε σε βάθος αυτές τις επιθέσεις και να κάνουμε συλλήψεις” ενώ συμπλήρωσε: “Είμαι εντυπωσιασμένος από την γενναιότητά της. Υπερασπίστηκε τον εαυτό της. Έχει βέβαια κτυπηθεί στα μάτια και στο ένα η αιμοραγία δεν σταματάει. Έχει επηρεαστεί σοβαρά ψυχικά, σωματικά και συναισθηματικά. Δήλωσε επίσης ότι φοβάται να βγει από το σπίτι της από τώρα και στο εξής”.

Στο νοσοκομείο πήγε νεαρός, λόγω ατρόμητης γιαγιάς.

Τα ιατρικά έξοδα για τη θεραπεία από την ατρόμητη γιαγιά θα καλυφθούν από την τοπική αρχή όπως και οι λογαριασμοί της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: