Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Μεγάλη ανατροπή με τον Βόσκαρη – Συγκλονιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

March 20, 2021

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Μεγάλη ανατροπή με τον Βόσκαρη – Συγκλονιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Θα συμμαχήσει ο Δούκας με την Ελένη; Ποιο είναι το ένοχο μυστικό του πρώτου που σχετίζεται με τον Βόσκαρη και τι θα γίνει στη διαμάχη Δρόσως – Ασημίνας για τον Σέργιο. Όλα όσα θα δούμε στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας.

Μια ακόμα εβδομάδα ολοκληρώθηκε, με τις Άγριες Μέλισσες να κρατάνε αμείωτο το ενδιαφέρον για τους τηλεθεατές τους. Η δίκη του Βόσκαρη είναι στο επίκεντρο και πλέον το ερώτημα όλων είναι το αν θα καταλήξει τελικά στη φυλακή και θα πληρώσει για τα εγκλήματά του.

Την ίδια ώρα, η είδηση του θανάτου του Θέμελη έχει φέρει αναταραχές στο σπίτι των Σεβαστών, που ήδη δοκιμάζεται από τη φυγή του Νικηφόρου και της Ασημίνας στο Παρίσι μαζί με τον μικρό Σέργιο. Η Δρόσω, όμως, δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και μετά την αποκάλυψη της αλήθειας σε όλο το χωριό, προχωρά σε μια κίνηση που θα τα ανατρέψει όλα…

Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 112: Δευτέρα 22 Μαρτίου
Ο Κωνσταντής πείθει την Δρόσω και οι δυο τους ετοιμάζονται ν’ αναχωρήσουν για το Παρίσι, την ώρα που ο έρωτας της Ασημίνας και του Νικηφόρου δείχνει να αναθερμαίνεται. Στο σπίτι των Σεβαστών επικρατεί αναβρασμός μετά την κλήτευση της Μυρσίνης στο δικαστήριο.


Ο Δούκας αποφασίζει να συναντηθούν με τον Βόσκαρη, προκειμένου να έρθουν σε μια συνεννόηση για να μείνει κρυφός ο ρόλος της Μυρσίνης σ’ αυτήν την υπόθεση. Η συνάντηση όμως θα πάρει απρόσμενη τροπή… Η Δέσπω βρίσκει την μοναδική λύση για να παραμείνει ο Ευτύχης δίπλα στον Μιλτιάδη και την Βιολέτα. Ο Μελέτης αρχίζει μια έρευνα για να συνδέσει τον Δούκα με τον φόνο του Θέμελη, όμως η Δόμνα δηλώνει πως γνωρίζει ήδη τον πραγματικό ένοχο και η κατάσταση περιπλέκεται επικίνδυνα… για όλους.

Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 113: Τρίτη 23 Μαρτίου
Η Ελένη έχει αμφιβολίες για το αν πρέπει να σύρει τη Μυρσίνη στο δικαστήριο παρά την προτροπή του Σαράφη και του Λάμπρου. Την ίδια στιγμή οι αδερφές της βρίσκονται αντιμέτωπες στο Παρίσι. Η Ασημίνα και ο Νικηφόρος αρνούνται πεισματικά να υποχωρήσουν στις απαιτήσεις της Δρόσω όμως εκείνη είναι αποφασισμένη να παίξει το τελευταίο της χαρτί… Ο Βόσκαρης απειλεί ανοιχτά τον Δούκα και τη Μυρσίνη ζητώντας τους να τον βοηθήσουν. Ο Δούκας πιέζει τον Γραμματικό ν’ αποσύρει την κατάθεση της Μυρσίνης κι εκείνος βρίσκεται σε δίλλημα. Ένα απειλητικό σημείωμα που βρήκε η Δόμνα εναντίον του Θέμελη αναστατώνει την Ανέτ και τον Μελέτη που συνεχίζει να ερευνά την εμπλοκή του Δούκα στη δολοφονία του πατέρα του.

Η Ανέτ βασανίζεται από ενοχές… Τα νέα για το γάμο του Προύσαλη με τη Ρίζω φέρνουν χαρά σε όλο το χωριό. Το ζευγάρι είναι αποφασισμένο να βοηθήσει τον Μιλτιάδη και τη Βιολέτα με τον Ευτύχη και τους ανακοινώνουν το σχέδιο τους, ενώ ο Δούκας αποφασίζει να στραφεί για τα καλά εναντίον του Βόσκαρη…


Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 114: Τετάρτη 24 Μαρτίου
Ο Δούκας στέλνει στα χέρια της Ελένης, ένα όπλο για να νικήσει τον Βόσκαρη ενώ την ίδια στιγμή αποφασίζει να συναντηθεί μαζί του προκειμένου να κλείσουν οριστικά τους λογαριασμούς τους, φέρνοντας στο φως τον πραγματικό λόγο που ο πατέρας του, πήρε τον Βόσκαρη απ’ το ορφανοτροφείο. Διαφάνι 1920… μια πλεκτάνη εις βάρος μιας άτυχης γυναίκας κι ένας φόνος θα γίνουν η αρχή του κακού για το σπίτι των Σεβαστών… Στο Παρίσι, ο Νικηφόρος παίζει το δικό του τελευταίο χαρτί με μια πολύ δελεαστική πρόταση στον Κωνσταντή… Πώς θα αντιδράσει ο Κωνσταντής; Η Ασημίνα πρέπει να πάρει μια σημαντική απόφαση σε σχέση με το παιδί και την επιστροφή τους, ύστερα από τη συζήτησή της με τη Δρόσω…

Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 115: Πέμπτη 25 Μαρτίου
Η Ασημίνα προσπαθεί να πείσει το Νικηφόρο πως πρέπει να επιστρέψουν στο χωριό. Εκείνος όμως είναι ανένδοτος και αποφασισμένος να μείνουν με το παιδί στο Παρίσι. Η κατάθεση της Ελένης φέρνει τους δικαστές μπροστά στις ευθύνες της δικαιοσύνης. Ο Μελέτης ανησυχεί με την εμπλοκή δύο αντρών στην υπόθεση δολοφονίας του Θέμελη.

Αποκαλύπτει την αλήθεια για τις επαγγελματικές τους σχέσεις στην Ανέτ που βλέπει την κατάσταση να περιπλέκεται. Ο Σπανός μετά την σχετική έρευνα, καλεί τον Μελέτη και τον Κωνσταντή για ανάκριση… Η Δρόσω σίγουρη πως η αδερφή της θα γυρίσει σύντομα πίσω, επιστρέφει με τον Κωνσταντή από το Παρίσι. Θα πει την αλήθεια στην Ελένη που απορεί για την αισιοδοξία της; Η συνέχεια, στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: