Τρίκαλα: Εκπαίδευε τον σκύλο του να ορμά σε γάτες – Γυναίκα του έκανε παρατήρηση και την χτύπησε!

March 19, 2021

Τρίκαλα: Εκπαίδευε τον σκύλο του να ορμά σε γάτες – Γυναίκα του έκανε παρατήρηση και την χτύπησε!Προσπαθούσε να κατεβάσει ένα τρομαγμένο γατάκι από το δέντρο για να το κατασπαράξει ο σκύλος τουΔεν χωράει ο νους το επεισόδιο που προκάλεσε ένας άνδρας στο Ριζαριό Τρικάλων, όταν μια γυναίκα που φροντίζει τις γάτες στο αθλητικό πάρκο του Αγίου Γεωργίου του έκανε παρατήρηση επειδή χτυπούσε μία από αυτές που είχε καταφύγει σε δέντρο.

Σύμφωνα με το protothema.gr άνδρας προσπαθούσε να κάνει το τρομαγμένο ζωάκι να κατεβεί από το δέντρο για να της επιτεθεί ο σκύλος του, τον οποίο εκπαιδεύει να ορμά στις γάτες του πάρκου και να τις κατασπαράζει! Όταν η γυναίκα που έχει αναλάβει εθελοντικά να παρέχει τροφή στα γατιά του ζήτησε να αφήσει ήσυχο το ζώο, εκείνος αντέδρασε χτυπώντας την!

Το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό της γυναίκας συνέβη μπροστά στα μάτια δεκάδων αυτοπτών μαρτύρων, ενώ ο δράστης πήρε τον σκύλο του και εξαφανίστηκε. Ωστόσο, τα στοιχεία του είναι γνωστά και το θύμα του τον κατήγγειλε στην Αστυνομία.

Πηγή: panagiotismilas.gr

Διαβάστε επίσης: