Απαγόρευση κυκλοφορίας: Έρχονται αλλαγές στο SMS 13033 για μετακίνηση εκτός Δήμου

March 19, 2021

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Έρχονται αλλαγές στο SMS 13033 για μετακίνηση εκτός ΔήμουΑπαγόρευση κυκλοφορίας: Στη μετακίνηση και στην αλλαγή ώρας για την απαγόρευση κυκλοφορίας φαίνεται ότι θα περιοριστεί η περιβόητη χαλάρωση του lockdown, αν και η κυβέρνηση θέλει να ανοίjει κομμωτήρια και καταστήματα περιποίησης νυχιών από τη Δευτέρα.Την Παρασκευή, οπότε και συνεδριάζει η Επιτροπή των Επιστημόνων, στο τραπέζι θα συζητηθεί για εφαρμογή από την επόμενη κιόλας ημέρα, από το Σάββατο 20 Μαρτίου, η άρση της απαγόρευσης της κυκλοφορίας από τις 19:00 και η μεταφορά της στις 21:00, όπως ισχύει και τις καθημερινές.

Επίσης θα συζητηθεί, για άμεση εφαρμογή, η χρήση του κωδικού 6 στα SMS 13033 και για μετακίνηση σε άλλο δήμο και με αυτοκίνητο ή μηχανή. Σήμερα χρησιμοποιείται μόνο για μετακίνηση με τα πόδια ή με το ποδήλατο.

Ποια καταστήματα αναμένεται να ανοίξουν την Δευτέρα
Στο τραπέζι συνεχίζει να μένει ζωντανό το σενάριο στις 22 Μαρτίου να ανοίξουν κομμωτήρια και καταστήματα περιποίησης νυχιών, αυστηρά με ραντεβού.

Και στις 29 Μαρτίου να ανοίξει και το λιανεμπόριο, με αποστολή μηνύματος στο 13032, τρίωρης διάρκειας, για παραλαβή εκτός καταστήματος.

Πηγή: athensmagazine.gr

Διαβάστε επίσης: