Survivor 4: Ο Τάκης Ζαχαράτος υποδύθηκε τον Νίκο Μπάρτζη – Survivor

March 11, 2021

Survivor 4: Μπορεί να υπάρχουν μεγάλες εξελίξεις στο παιχνίδι επιβίωσης, το Survivor, όμως δεν λείπει και το χιούμορ για αυτό με τον Τάκη Ζαχαράτο να χαρίζει άφθονο γέλιο σε πρόσφατο του βίντεο.



Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Κόρομι και ο Αλέξης Παππάς φαίνεται πως πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα να κλείσουν οι κάμερες.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 11/03: Πιάστηκαν στα χέρια Κόρο και Αλέξης – Έκλεισαν άρον άρον τις κάμερες!

Survivor 4: Το απίστευτο βίντεο του Τάκη Ζαχαράτου

Ο Τάκης Ζαχαράτος έχει μιμηθεί διάφορα πρόσωπα της τηλεόρασης με μεγάλη επιτυχία. Τώρα ωστόσο, αποφάσισε να.. ντυθεί Νίκος Μπάρτζης από το Survivor 4 και να μιμηθεί ακριβώς με τον τρόπο ομιλίας του.

Έτσι λοιπόν, φόρεσε το χαρακτηριστικό του παίκτη της Μπλε ομάδας κίτρινο μπλουζάκι, μπλε μπαντάνα και έδωσε πραγματικό ρεσιτάλ.

Το βίντεο του πρόβαλλαν στην εκπομπή Ευτυχείτε και όλοι τον αποθέωσαν!

Survivor spoiler: Η Μαριάνθη πολύ καλύτερη από Κόρο, βάση στατιστικών, αλλά την... ψήφισε!

Ένα μπάχαλο έχει γίνει η κόκκινη ομάδα στο Survivor, μετά την υποψηφιότητα του Τριαντάφυλλου από τον ίδιο τον Γιώργο Κόρομι, με τον οποίο πίστευε ο τραγουδιστής ότι ήταν κολλητοί φίλοι!

Και λέμε πως πίστευε διότι από την πλευρά του Γιώργο Κόρομι φαίνεται πως αυτό δεν είχε βάση! Έτσι έδειξε τουλάχιστον στη πράξη! Σας αποκαλύψαμε πως ο Ντάφυ είναι ο χειρότερος αγωνιστικά παίκτης της κόκκινης ομάδας και δικαίως δόθηκε ως υποψήφιος! Όμως η εξήγηση του Κόρο πως τον έδωσε για αγωνιστικούς λόγους ήταν η εύκολη δικαιολογία. Είχε θεματάκια με τον Ντάφυ απλά δεν τα έβγαζε προς τα έξω και περίμενε το αυτογκόλ του τραγουδιστή.

rel="noopener">ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Και γιατί το λέμε αυτό; Διότι ο Γιώργος έχει αποδείξει στην πράξη πως δεν ψηφίζει αγωνιστικά γιατί ψήφισε και την Μαριάνθη μια μέρα πριν! Και η Μαριάνθη, όχι απλά δεν είναι η πιο αδύναμη παίκτρια, αλλά είναι πιο ισχυρή από τον ίδιο και το φιλαράκι του τον Ασημακόπουλο βάση στατιστικών!

Η Μαριάνθη λοιπόν φίλοι μου, όσο και αν μην το πιστεύετε, είναι η δεύτερη καλύτερη παίκτρια, μετά την Καρολίνα! Καλύτερη και από Ηλία και από Κόρο και από Ασημακόπουλο και φυσικά από Κοψιδά! Αυτό λοιπόν διότι γίνεται λόγος για αγωνιστική συμπεριφορά παικτών.

Η Μαριάνθη μετράει ποσοστό 60,4% σε νίκες και ο Γιώργος Κόρομι 57,5%, ενώ ο δεύτερος μετράει και δέκα περισσότερες ήττες από την συμπαίκτριά του!

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

rel="noopener">Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: