10 Ακραίες περιπτώσεις αληθινών Ανθρώπων που μοιάζουν σαν Ζωντανές Κούκλες. Με την Κοπέλα στο Νο.3, θα σας Πέσει το Σαγόνι!

March 16, 2021

10 Ακραίες περιπτώσεις αληθινών Ανθρώπων που μοιάζουν σαν Ζωντανές Κούκλες. Με την Κοπέλα στο Νο.3, θα σας Πέσει το Σαγόνι!



Σε μια εποχή που ο κόσμος εκτιμά όλο και περισσότερο την ποικιλομορφία και την ατομικότητα, υπάρχουν άνθρωποι που είναι πρόθυμοι να έχουν την τέλεια εμφάνισης κούκλας. Έχουν ξοδέψει μια περιουσία σε πλαστικές εγχειρήσεις, κάνουν έντονο μακιγιάζ και ρετουσάρουν κάθε φωτογραφίας τους με τέτοιο τρόπο ώστε να θυμίζουν τη Barbie και τον Ken.



Σας παρουσιάζουμε τους ανθρώπους-κούκλες, των οποίων η εμφάνιση δεν σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη.

Valeria Lukyanova

Η Barbie από την Ουκρανία ισχυρίζεται ότι έκανε μόνο μία επέμβαση – αύξηση στήθους. Το εφέ της κούκλας της Valeria Lukyanova βοηθά το έντονο μακιγιάζ και η αυστηρή διατροφή.

Rodrigo Alves

Ο Rodrigo Alves πέρασε όλη του τη ζωή δυσαρεστημένος από την εμφάνισή του, και έτσι όταν κληρονόμησε μεγάλη περιουσία από τον παππού του ήξερε αμέσως πως να ξοδέψει τα χρήματα. Πάνω από 250.000 δολάρια πήγαν σε πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις, οι οποίες τον μεταμόρφωσαν σε ζωντανή κούκλα Κέν. Τώρα είναι σταρ πολλών τηλεοπτικών προγραμμάτων και, ίσως ένα από τα πιο διάσημα παραδείγματα για το πώς μπορεί κανείς να αλλάξει εντελώς την εμφάνισή του, θυσιάζοντας τα φυσικά χαρακτηριστικά του.

Lil Miquela

Πραγματικό πρόσωπο ή η πρωταγωνίστρια του παιχνιδιού The Sims; Οι διαφωνίες σχετικά με το μοντέλο από το Λος Άντζελες Lil Miquela δεν έχουν σταματήσει μέχρι τώρα. Οι ειδικοί στο animation υποστηρίζουν ότι h Lil είναι ένας συνδυασμός φωτογραφίας και ενός τρισδιάστατου μοντέλου.

Amber Guzman

H ζωντανή κούκλα Amber Guzman ανέπτυξε μυϊκή δυστροφία. Η κοπέλα δηλώνει ότι η εικόνα της Barbie έσωσε τη ζωή της – η Amber παρουσιάστηκε ως παιχνίδι, η οποία χρειάζεται πάντα βοήθεια, συμπεριλαμβανομένης της μετακίνησης.

Ducky Toth

Έχοντας συμμετάσχει στο Next Top Model της Αυστραλίας, το μοντέλο με σκουρόχρωμα δέρμα της Barbie, απέκτησε εκατοντάδες χιλιάδες ακόλουθους, αλλά και φωτογραφήθηκε σε πασίγνωστα περιοδικά μόδας, όπως το Vogue και το Bazaar Harper.

Justin Jedlica

Ο Justin Jedlica λέει ότι θέλει να είναι 100% «πλαστικός». Ο ίδιος θεωρεί ότι δεν έχει φτάσει ακόμα στο ιδανικό και μετά από 190 πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις που ήδη κάνει, σχεδιάζει νέες αλλαγές στην εμφάνιση του.

Anastasiya Shpagina

Η Anastasiya είναι μία πραγματική καλλιτέχνης του μακιγιάζ. Στο YouTube, έχει δημοσιεύσει βίντεο, όπου εύκολα μεταμορφώνεται σε Sherlock, τον Captain Jack Sparrow, Justin Bieber και πολλούς άλλους. Η εμφάνιση της κούκλας είναι επίσης αποτέλεσμα ενός επιδέξιου μακιγιάζ.

Nannette Hammond

Για να μοιάσει με τη Barbie, η Nannette Hammond δεν λυπήθηκε να ξοδέψει 500.000 δολάρια. Η μητέρα πέντε παιδιών από τις ΗΠΑ λέει ότι συλλέγει κούκλες από την παιδική της ηλικία και πάντα ονειρευόταν να μοιάζει με αυτές. Η πρώτη πλαστική χειρουργική της Nannett έγινε σε ηλικία 21 ετών, και τώρα σε ηλικία 43 ετών, δεν σκοπεύει να τις σταματήσει.

Dakota Rose

Η μινιατούρα Dakota Rose ισχυρίζεται ότι η εμφάνισή της δεν είναι αποτέλεσμα πλαστικής χειρουργικής, αλλά ένα επιτυχημένο μακιγιάζ και σωστά επιλεγμένο στυλ ένδυσης. Τώρα η 22χρονη Αμερικανίδα ζει στο Τόκιο και δεν αποτελεί έκπληξη, που στη χώρα που δημιούργησε το anime, αυτή το μοντέλο έχει τους περισσότερους θαυμαστές.

Angelica Kenova

Η Angelica Kenova από την παιδική thw ηλικία ήταν ντυμένη και παρουσιαζόταν ως πριγκίπισσα. «Οι γονείς μου δεν μου επέτρεψαν να κάνω βόλτες, να γνωρίσω αγόρια, έτσι δεν έχω μεγάλωσα φυσιολογικά. Δεν έχω τα εφόδια για την πραγματική ζωή – είμαι σαν ζωντανή κούκλα», – λέει η κοπέλα. Τώρα η Angelica εργάζεται ως μοντέλο και θεωρεί φιλοφρόνηση τη σύγκριση με τη Barbie.

Credit: ADME


Πηγή

Διαβάστε επίσης: