Πέρασαν 12 ώρες στο αυτοκίνητο για να γεννήσει το σκυλί τους. Ήταν το μόνο μέρος με ζέστη

March 8, 2021

Πέρασαν 12 ώρες στο αυτοκίνητο για να γεννήσει το σκυλί τους. Ήταν το μόνο μέρος με ζέστη



Ήξεραν ότι έπρεπε να την προστατεύσουν από τη χιονοθύελλα ❤️❄️



Η Magnolia (Maggie για συντομία) βρέθηκε να περιπλανιέται στους δρόμους του Fredericksburg του Τέξας, μόνη και έγκυος. Παραλήφθηκε

από τον τοπικό έλεγχο των ζώων, αλλά δεδομένου ότι ήταν μια μέλλουσα μαμά, μεταφέρθηκε στο Hill Country SPCA , ο οποίος γρήγορα τη βρήκε ένα καταπληκτικό ανάδοχο σπίτι.

Από τη στιγμή που η Maggie εντάχθηκε στην ανάδοχη οικογένεια της, μπορούσαν να πουν ότι ήταν ένα απίστευτο σκυλί, του οποίου τα μητρικά ένστικτα της είχαν ήδη ξεκινήσει με τα δύο μικρά παιδιά της οικογένειας.

Η Aubrey Morgan, η ανάδοχη μαμά της Maggie, ήταν λίγο νευρική καθώς δεν είχε φροντίσει ποτέ έγκυο σκυλί . Έκανε πολλή μεγάλη έρευνα για να βεβαιωθεί ότι θα ήταν έτοιμη να βοηθήσει τη Maggie όταν θα γεννιόντουσαν τα κουτάβια.

«Είχα διαβάσει τόσα πολλά άρθρα, έβλεπα τόσα πολλά βίντεο στο YouTube και είχα αποταμιεύσei χρήματα και αναλώσιμων ειδών έκτακτης ανάγκης». «Ένα πράγμα που διάβασα ήταν η σημασία των κουταβιών να παραμένουν ζεστά μετά τη γέννησή τους. Εάν δεν είναι ζεστά, δεν μπορούν να αφομοιώσουν τα τρόφιμα και θα αρχίσουν να εξασθενίζουν. ”

Καθώς η Maggie πλησίαζε όλο και περισσότερο τον τοκετό , η οικογένειά της ήταν νευρική αλλά έτοιμη – και στη συνέχεια έχασαν τη δύναμη τους κατά τη διάρκεια της τεράστιας χειμερινής καταιγίδας που πρόσφατα σάρωσε το Τέξας.

Φυσικά, ακριβώς όταν έχασαν τη δύναμη, η Maggie άρχισε να δείχνει σημάδια ότι τα κουτάβια θα γεννηθούν σύντομα. Η οικογένειά της ήλπιζε ότι τη στιγμή που τα κουτάβια θα άρχιζαν να γεννιούνται, η δύναμη θα επέστρεφε, αλλά όταν το πρώτο κουτάβι έφτασε στις 12:30 π.μ. στις 16 Φεβρουαρίου, δεν υπήρχε ακόμα δύναμη και το σπίτι σίγουρα είχε κρυώσει.

«Στο σπίτι μας η θερμοκρασία έπεσε στους 1 βαθμούς εκείνο το βράδυ», είπε η Μόργκαν. «Την μεταφέραμε στο μπάνιο μας, όπου είχαμε το ντους ανοιχτό για να δημιουργείτε ατμός για να δοκιμάσουμε και να ζεστάνουμε το δωμάτιο και ο σύζυγός μου έβραζε νερό για να το βάλει σε σακούλες για να δοκιμάσει και να διατηρήσει το δωμάτιο ζεστό.»

Καθώς κάθε κουτάβι γεννιόταν, το ζευγάρι προσπαθούσε για το καλύτερο για να κρατήσει όσο το δυνατόν πιο ζεστό το χώρο, αλλά το σπίτι ήταν πολύ κρύο και ήξεραν ότι έπρεπε να κάνουν κάτι για να κρατήσουν την νέα μικρή οικογένεια ασφαλή.

«Αφού γεννήθηκε το τέταρτο κουτάβι, συνειδητοποιήσαμε, παρά τις προσπάθειές μας, τα κουτάβια ήταν ακόμα πολύ κρύα», είπε η Morgan. «Τότε ο άντρας μου άρχισε να ετοιμάζει το αυτοκίνητο για τη Maggie και τα κουτάβια της. Η Maggie γέννησε τα τελευταία τρία κουτάβια της στο αυτοκίνητο. Μπήκαμε για πρώτη φορά στο αυτοκίνητο περίπου στις 2 το πρωί και μείναμε εκεί για περίπου 12 ώρες. ”

Όταν η οικογένεια πήρε τη Maggie, υποσχέθηκαν να την υποστηρίξουν και να την κρατήσουν ασφαλή ενώ θα γεννούσε τα κουτάβια της. Ακόμη και μέσω των δύσκολων περιστάσεων, έκαναν ό, τι μπορούσαν για να τηρήσουν αυτήν την υπόσχεση.

Ενώ παρακολουθούσαν τη μικρή οικογένεια στο αυτοκίνητο, το ζευγάρι έκανε επίσης ό, τι μπορούσαν για να προσπαθήσουν να βρουν μια γεννήτρια για να ζεσταθεί τουλάχιστον ένα μέρος του σπιτιού τους. Τελικά βρήκαν μία και τους μετέφεραν όλους πίσω στο σπίτι. Μετά από λίγο όμως, το υπόλοιπο σπίτι ήταν πολύ κρύο για τα παιδιά του ίδιου του ζευγαριού, και έτσι αποφάσισαν το καλύτερο που πρέπει να κάνουν ήταν να φύγουν.

«Δεν θέλαμε να οδηγήσουμε αφού οι δρόμοι ήταν επικίνδυνοι, αλλά τελικά αποφασίσαμε ότι ήταν η καλύτερη επιλογή μας», δήλωσε η Morgan. «Έτσι μετακινήσαμε την τετραμελή οικογένεια μας, τα τρία σκυλιά μας, τη μαμά και τα επτά κουτάβια της οδηγώντας 45 λεπτά στο σπίτι των γονιών μου (που είχε ηλεκτρικό ρεύμα) και μείναμε εκεί μέχρι την Παρασκευή!»

Τελικά, η δύναμη επέστρεψε και όλοι μπορούσαν να εγκατασταθούν στο σπίτι, συμπεριλαμβανομένης της Maggie και των νέων κουταβιών της. Το γλυκό σκυλί ήταν μια απίστευτη μαμά για τα επτά μωρά της, τα ονόματα των οποίων είναι η Daisy, η Poppy, η Ash, η Rosie, η Dahlia, το Clover και το Aster. Παρά το χαοτικό ξεκίνημα, όλα τα κουτάβια τα πάνε πολύ καλά, μεγαλώνουν και αναπτύσσονται ακριβώς όπως θα έπρεπε.

«Η Maggie είναι τόσο ευγενική», είπε η Morgan. «Είναι πολύ στοργική, όχι μόνο για τα κουτάβια της, αλλά και για τα παιδιά μου 2 χρονών και 9 μηνών … Είναι καταπληκτικό βλέποντας να γίνεται μαμά. Είναι απόλυτα φυσική με τα κουτάβια της. ”

Η Maggie και τα κουτάβια της θα είναι όλα διαθέσιμα για υιοθεσία μέσω του Hill Country SPCA τον Απρίλιο. Μέχρι τότε, η ανάδοχη οικογένειά τους θα συνεχίσει να τους κρατά ασφαλείς – κάτι που ελπίζουμε να είναι αρκετά εύκολο από εδώ και πέρα ​​μετά από όλες τις κακοκαιρίες και τις διακοπές της ηλεκτρικής ενέργειας. Ανεξάρτητα, είναι τόσο χαρούμενοι που έχουν τη Maggie στη φροντίδα τους και δεν μπορούν να περιμένουν να δουν πώς αυτή και τα κουτάβια να μεγαλώνουν.

«Είναι πραγματικά ένα καταπληκτικό σκυλί… θα μας λείψει όταν την βρουν για πάντα σπίτι», είπε η Μόργκαν.

Πηγή: .pet-sitting.gr

Διαβάστε επίσης: