Ναταλία Γερμανού για Ισαβέλλα Δάρρα: «Ακραία και ντροπιαστική αυτή η αντίληψη»

March 8, 2021



Την αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού προκάλεσαν οι δηλώσεις της Ισαβέλλας Δάρα σε συνέντευξή της στην εφημερίδα On Time. Το γνωστό μοντέλο μίλησε στην Σάσα Σταμάτη για το ζήτημα των παρενοχλήσεων και συγκεκριμένα ανέφερε πως «για να γίνει κάτι, πρέπει να θέλουν και οι δυο».



Συγκεκριμένα η Ισαβέλλα Δάρρα ανέφερε για τις παρενοχλήσεις: «Δεν μου έχει συμβεί γιατί δεν έχω δώσει χώρο ποτέ. Πώς να έρθει ο άλλος αν δεν έχει βρει χώρο να έρθει κοντά σου; Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν σε όλους τους χώρους. Όμως, για να γίνει κάτι, πρέπει να θέλουν και οι δυο. Αν δεν δώσει χώρο κάποιος από τους δύο, δεν μπορεί ο άλλος να πλησιάσει, δεν θα βρει τρύπα».

Η απάντηση της Ναταλίας Γερμανού:

Σχολιάζοντας αυτές τις δηλώσεις, η Ναταλία Γερμανού ανέφερε: «Όταν ο άλλος σε κακοποιεί και δεν ακούει το δικό σου “όχι” τότε τι κάνεις; Αυτό είναι το θέμα των ημερών κι αυτό πραγματεύεται όλο το κίνημα του #Metoo».

Και συνέχισε: «Δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία που βγαίνει και λέει πρέπει να θέλει και ο άλλος για να συμβεί το κακό. Το έχουμε ξανακούσει πολλές φορές από άνδρες και γυναίκες».

«Είναι η ακραία και κατά τη γνώμη μου ντροπιαστική αντίληψη τα ήθελε και τα έπαθε. Και ότι αν δεν αφήσεις χώρο στον άλλον δεν θα σου κάνει κακό. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Προσπαθήσαμε ώρα στο γραφείο να επικοινωνήσουμε μαζί της γιατί δεν θέλουμε να καταδικάζουμε κάποιον αν δεν του δώσουμε το δικαίωμα να εξηγήσει τα λεγόμενά του, αλλά το τηλέφωνό της ήταν μονίμως κλειστό ή δεν απαντούσε», ανέφερε τέλος η Ναταλία Γερμανού.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: