Survivor 4 – Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Οι Διάσημοι δεν είχαν αθλητική παιδεία και κατάλαβαν ότι είχα δίκιο» – Survivor

March 8, 2021

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, για ακόμη μια φορά μίλησε για την εμπειρία που έζησε στο Survivor 4 και αναφέρθηκε στην ομάδα των Διασήμων, η οποία πριν γίνει Κόκκινη έχανε σερί αγώνες και δεν είχαν φάει για πολλές εβδομάδες.



Όπως είπε η δημοσιογράφος, όταν μπήκε στο παιχνίδι, κατάλαβε πως δεν είχαν αθλητική παιδεία, ενώ το μόνο που τους ένοιαζε τότε είναι τι θα πει ο έξω κόσμος.

Survivor 4 - spoiler 7/3: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 4 – spoiler 7/3: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα!

Δείτε και το σημερινό trailer 7/3 του Survivor 4.

Όσα δήλωσε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι για το Survivor 4

Ήσουν από τις πιο γυμνασμένες παίκτριες στην ομάδα των Διάσημων.

Ήξερα ήδη ότι πολλοί από την ομάδα των Μαχητών γυμνάζονται ή ασχολούνται με κάποιο άθλημα. Όταν μπήκα στους Διάσημους, έπαθα σοκ! Ο ένας μου έλεγε «έχω να γυμναστώ 10 χρόνια», ο άλλος: «έχω να γυμναστώ από τα 15 μου».

«Συγγνώμη, δηλαδή εσείς ξυπνάτε, πάτε στο αγώνισμα έτσι κι… όπου βγει» τους ρώτησα απορώντας. Δεν καταλάβαιναν ότι έτσι δεν θα έτρωγαν ποτέ. Έπρεπε να κινηθεί το σώμα κάτι να αλλάξει. Προσωπικά είμαι πολύ φανατική με τη γυμναστική, αθλούμαι από μικρό παιδί.

Έτσι, τους είπα, ότι όποιος θέλει μπορεί να με ακολουθήσει, για να φέρουμε σιγά σιγά νίκες , αρχίσουμε να τρώμε. Και αυτοί που με ακολούθησαν ήταν Τριαντάφυλλος και ο Πάνος Καλίδης. Γι’ αυτό μετά ανέβηκε επίπεδο! (γέλια) Έχω χαρεί για τον Καλίδη γιατί είναι ένας άνθρωπος που παίρνει τα πράγματα τόσο σοβαρά, όπως οι άλλοι, χαρακτήρας είναι πολύ καλός.

Survivor 4 Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Αυτό ήταν λοιπόν το πρόβλημα των Διάσημων και δεν κέρδιζαν ή υπήρχε και κάτι άλλο;

Οι Διάσημοι δεν είχαν αθλητική παιδεία. Δεν σκέφτονταν ότι πριν από κάθε αγώνα έπρεπε να κάνουν έστω μια μικρή προπόνηση και να δώσουν όλα στο στίβο μάχης. Εστίαζαν αλλού. Οι περισσότεροι είχαν το νου τους στο τι θα πει ο κόσμος έξω.

Σιγά σιγά, όταν το συζητήσαμε τους είπα ότι έπρεπε να δώσουμε έμφαση στο σώμα μας, ώστε να μπορούμε να αποδώσουμε στα αγωνίσματα. Κάποιοι το κατάλαβαν, όταν έγινε η νέα σύνθεση της Κόκκινης ομάδας, με τον Κώστα, τον Γιώργο, τη Σοφία και τον Κόρο, οι οποίοι γυμνασμένοι, κατάλαβαν ότι είχα δίκιο στο θέμα γυμναστικής, είπε στο περιοδικό 7 ΜΕΡΕΣ TV.

Survivor 4 – Ελέτσι: «Το μαγιό που φορούσα το είχε επιλέξει η παραγωγή όχι εγώ»

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε για το Survivor 4 και τη συμμετοχή της στο παιχνίδι, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις, όπου είδαμε την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη που γυρίστηκε 2 φορές.

Η δημοσιογράφος, όπως κάθε φορά ήταν ειλικρινής και τα είπε όλα έξω από τα δόντια, ενώ όταν ήρθε η συζήτηση στο μαγιό της, το οποίο είχε χαρακτηρίσει ο Περικλής Κονδυλάτος πολύ προκλητικό, είπε πως ήταν επιλογή της παραγωγής.

«Περικλή, δεν το διάλεξα εγώ το μαγιό πραγματικά. Όταν κάναμε φίτινγκ μου το δώσανε από την παραγωγή και φόρεσα, του άρεσε και το πήρα. Δεν ήμουν προκλητικά ντυμένη. Ήμουν με το μαγιό μου, Και ούτως ή άλλος μην ξεχνάμε, ο Άγιος Δομίνικος είναι μια χώρα που είχε 40 βαθμούς», είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: