Σπύρος Μπιμπίλας: «Tα βράδια έκλαιγα, με κoρoϊδεύανε και τώρα μoυ ζητάνε συγγνώμη»

March 7, 2021



Συνέντευξη στην εφημερίδα Παραπολιτικά παραχώρησε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) Σπύρος Μπιμπίλας.



Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος ηθοποιός, αναφέρθηκε και στο τεράστιο κύμα συμπαράστασης που δέχεται τον τελευταίο καιρό καθώς βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας λόγω των τραγικών αποκαλύψεων στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η συγκίνηση του Σπύρου Μπιμπίλα για την αγάπη του κόσμου

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Μου έχουν κάνει πολύ ωραία πράγματα. Αφού μιλάει ο κόσμος, τι να πω εγώ; Και από κόσμο που δεν το περιμέναμε βλέπω αναρτήσεις, τι οποίες και αναδημοσιεύω. Νιώθω βαθιά ικανοποίηση και βλέπω πως οι αναρτήσεις γίνονται και από κόσμο εκτός χώρου, που δεν γνωρίζω. Εγώ τι να απαντήσω λοιπόν; Απαντούν εκείνοι για μένα και τους ευχαριστώ από καρδιάς».

Στη συνέχεια ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι πολλά βράδια έκλαιγε από συγκίνηση με την αγάπη που ένιωθε από τον κόσμο και τα μηνύματα που λάμβανε. «Μια βαθιά συγκίνηση ένιωσα την πρώτη βραδιά, όταν όλοι στάθηκαν στο πλευρό μου. Νιώθω πως έχω την αγκαλιά όλης της Ελλάδας και έκλαιγα από συγκίνηση στο κρεβάτι μου. Άνθρωπος δεν είμαι κι εγώ; Με κοροϊδεύανε και τώρα μου λένε χίλια συγγνώμη», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρήκε ηθοποιό ημιθανή στο σπίτι της

Υπενθυμίζεται πως ο ηθοποιός το βράδυ της Πέμπτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Tik Talk όπου προχώρησε σε μία σοκαριστική αποκάλυψη καθώς ανέφερε πως βρήκε ημιθανή ηθοποιό στο σπίτι της και τη μετέφερε στο νοσοκομείο. «Να σκεφτείτε ότι βρήκα ηθοποιό ημιθανή στο σπίτι της και κατάφερα να την πάμε σε γηροκομείο, γιατί θα είχε πεθάνει», είπε ο ηθοποιός και συνέχισε: «Ήταν μόνη της μέσα στο σπίτι και επειδή ανησύχησα, γιατί πέντε μέρες δεν απαντούσε, την πρόλαβα» συμπλήρωσε με τρεμάμενη φωνή ο πρόεδρος του ΣΕΗ, επιδιώκοντας μια παύση. «Τέλοσπάντων… Είμαι πολύ συναισθηματικός άνθρωπος και δεν δέχομαι κανείς να παίζει με το συναίσθημα μου. Κανείς. Για αυτό και ο κύριος συνήγορος, αυτός που εύκολα καταδικάζει ανθρώπους, τώρα εμένα και τον Καπουτζίδη και δεν ξέρουμε και ποιον άλλον θα καταδικάσει, καλό θα είναι να σκεφτεί πριν αρχίσει να τα κάνει αυτά τα πράγματα», κατέληξε ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφερόμενος στις τελευταίες εξελίξεις που έχουν σχέση με το θέατρο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: