Ταμίλα Κουλίεβα για Γιώργο Κιμούλη: «Θεωρείται δύσκολος συνεργάτης, απαιτητικός και απόλυτος»

March 7, 2021

Ταμίλα Κουλίεβα για Γιώργο Κιμούλη: «Θεωρείται δύσκολος συνεργάτης, απαιτητικός και απόλυτος»





Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Ταμίλα Κουλίεβα βρέθηκε καλεσμένη στο Καλύτερα Δε Γίνεται και αναφέρθηκε φυσικά στις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος.

Η γνωστή και σπουδαία ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι πέρασε κορωνοϊό όσο βρισκόταν στην Μόσχα, αλλά με ελαφρά συμπτώματα.

Η Ταμίλα Κουλίεβα είπε αρχικά: “Πέρασα τον κορωνοϊό στη Μόσχα. Το πέρασα ελαφριά. Έκανα το τεστ για να έρθω εδώ και βγήκα θετική. Ήμουν τυχερή που ήμουν εκεί. Είχα δωρεάν γιατρό στο σπίτι. Και αν χειροτέρευα με περίμενε μονάδα ιατρική”.

Η Ταμίλα Κουλίεβα με αφορμή τον Στάθη Λιβαθινό αλλά και όσα κατήγγειλε για εκείνον ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, αναφέρθηκε στη Ρώσικη σχολή και δήλωσε ότι η Ρώσικη σχολή δεν διδάσκει αυτού του είδους συμπεριφορές.


“Κάποιοι ηθοποιοί δεν μπορούν να διαχειριστούν τη δική τους εξουσία. Ο Γιώργος Κιμούλης θεωρείται δύσκολος συνεργάτης, απαιτητικός και πολλές φορές απόλυτος. Έχω βιώσει κακή συμπεριφορά από γυναίκα αλλά μπόρεσα να το διαχειριστώ» είπε χαρακτηριστικά η Ταμίλα Κουλίεβα.

Ταμίλα Κουλίεβα: «Με τον Κιμούλη έχουμε συνεργαστεί, προσωπικά είχα εισπράξει μόνο σεβασμό»
Η Ταμίλα Κουλίεβα μέσω skype μίλησε στην εκπομπή Το Πρωινό και αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον Γιώργο Κιμούλη, μετά τις καταγγελίες που δέχτηκε που έχουν προκαλέσει σάλο.


«Εγώ γνωρίζω τον Γιώργο αρκετά χρόνια γιατί ουσιαστικά η συνεργασία μας ξεκίνησε από τη σχολή που δίδασκα από τότε που υπήρχε το σύγχρονο θέατρο Αθηνάς η δραματική σχολή. Ο Γιώργος είναι καταπληκτικός δάσκαλος, έχουμε συνεργαστεί σε δύο παραστάσεις, προσωπικά είχα εισπράξει μόνο σεβασμό. Είναι γνωστό στον καλλιτεχνικό χώρο ότι ο Γιώργος Κιμούλης δεν είναι εύκολος συνεργάτης», ανέφερε αρχικά.

«Για να πει κάποιος ότι έχει δεχτεί σωματική βία δεν είναι εύκολο ούτε για τον ίδιο γιατί είναι μια πράξη υποτιμητική. Εγώ δεν έχω λόγο να μην πιστεύω την Κατερίνα Γερονικολού και την Κατερίνα την συμπαθώ, έχουμε πολύ φιλικές σχέσεις, εκτιμώ και την Ζέτα που είναι πολύ ευαίσθητο πλάσμα και έχω να πω τα καλύτερα. Από εκεί και πέρα στη δουλειά μας είναι απαραίτητο να βάζεις κάπως τα όρια. Δεν μπορώ να πω ότι χρειάστηκε πολλές φορές αλλά υπήρχες και περιπτώσεις που χρειάστηκε να το κάνω», είπε μεταξύ άλλων η Ταμίλα Κουλίεβα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: