Survivor 4: Αποκάλυψη! Αυτή είνα η αλήθεια για τις φήμες θέλουν τον Σάκη να αποβάλλεται από το παιχνίδι – Θα το δούμε την Κυριακή

March 6, 2021

Survivor 4: Αποκάλυψη! Αυτή είνα η αλήθεια για τις φήμες θέλουν τον Σάκη να αποβάλλεται από το παιχνίδι – Θα το δούμε την Κυριακή



Συγκεκριμένα, πίσω από τις κάμερες, με τον Τζέιμς Καφετζή, αντάλλαξαν μερικά “γαλλικά”, ενώ λίγα λεπτά αργότερα η κατάσταση ξέφυγε και ο Σάκης επιτέθηκε με μπουνιές στον συμπαίκτη του με τους ανθρώπους της παραγωγής να μπαίνουν στην μέση για να τους χωρίσουν, αφού κανείς άλλος δεν μπορούσε.



Όπως γράφτηκε λοιπόν, η παραγωγή σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποβάλλει τον Σάκη Κατσούλη από το Survivor 4 έπειτα από 4 εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο, καθώς λένε πως εκείνος είναι που ξεκίνησε τον καβγά και του επιτέθηκε, ενώ έχουν αυστηρούς κανόνες.

Αυτή είναι η αλήθεια για την αποβολή του Σάκη Κατσούλη από το Survivor 4

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες μου, ενδεχόμενο να αποβάλλουν τον Σάκη Κατσούλη από το παιχνίδι δεν υπάρχει! Εκτός του ότι είναι ένας δυνατός αγωνιστικά παίκτης, τους φέρνει και τηλεθέαση λόγω της σχέσης του με την Μαριαλένα, οπότε δεν θέλουν να τον χάσουν.

Επίσης, μετά την παρέμβαση της παραγωγής και το “καμπανάκι” που τους χτύπησαν, το κλίμα έχει ηρεμήσει στην Μπλε ομάδα ανάμεσα στους δυο παίκτες καθώς ξέρουν πως αν το συνεχίσουν θα έχουν μεγάλες ποινές.

Πηγή: youweekly.gr

Διαβάστε επίσης: