Survivor: "Σάκης και Μαριαλένα χώρισαν τον Αύγουστο. Ξεκίνησε να βγαίνει με το Λιβάνη τον Οκτώβρη" – Survivor

March 6, 2021

Το πρωί της Παρασκευής μέσα από την εκπομπή Πρωινό, ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας έφερε στο φως της δημοσιότητας αρκετές αποκαλύψεις για τον χωρισμό της Μαριαλένας και του Σάκη που εδώ και λίγο καιρό συμβιώνουν στον Survivor.



Αποκαλύψεις για την σχέση Μαριαλένας και Σάκη

“Σάκης και Μαριαλένα χώρισαν ολοκληρωτικά τον προηγούμενο Αύγουστο. Συγκατοικούσαν στο Περιστέρι, ήταν επεισοδιακός ο χωρισμός μάζεψε τα πράγματά της η κοπέλα και σηκώθηκε κι έφυγε από το σπίτι. Άρχισε να βγαίνει τον Οκτώβρη με τον Γιώργο Λιβάνη και πολύ σύντομα προχώρησαν σε σχέση κι από τότε δεν υπήρχε καμία επικοινωνία με τον Σάκη Κατσούλη. Εκείνος προσπάθησε να διατηρήσει κάποια επικοινωνία. Μαθαίνω ότι η μόνη συνάντηση που είχαν ήταν στο προσωπικό γυμναστήριο του Σάκη, έχει φτιάξει έναν ιδιαίτερο χώρο για να πηγαίνει να γυμνάζεται, και πήγε και μάζεψε η Μαριαλένα από εκεί τα τελευταία πράγματα που είχαν απομείνει από την συγκατοίκηση.

Survivor 4: Η Άννα Μαρία Βέλλη ζήτησε να αποχωρήσει

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 4: Η Άννα Μαρία Βέλλη ζήτησε να αποχωρήσει

Ενδέχεται να τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης ο Γιώργος Λιβάνης

Το πάρτι της ένωσης δεν αργεί στο Survivor και ήδη είναι γνωστό πως θα παρευρεθεί εκεί και ο Νίκος Μουτσινάς. Ωστόσο, το πρωί της Παρασκευής η εκπομπή Ευτυχείτε, και συγκεκριμένα η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου, έκανε μια ανακοίνωση που… δεν μας εντυπωσίασε ιδιαίτερα.

Ο Ατζούν φέτος φαίνεται πως έχει αποφασίσει να συνδυάσει το ριάλιτι με το Power of Love! Πρώτα έβαλε τον Σάκη Κατσούλη στο παιχνίδι που είναι πρώην της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και τώρα στο τραπέζι για το ποιος θα τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης των παικτών έχει πέσει το όνομα του Γιώργου Λιβάνη!

Ναι, ναι καλά διαβάσατε, ο πρώην και ο νυν στον Άγιο Δομίνικο και η Μαριαλένα στη μέση… Αν του γίνει πρόταση πάντως το ναι εμείς το έχουμε δεδομένο!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: