Survivor – Κρεμλίδου: "Ο Ασημακόπουλος βάζει σπιουνιές στις ομάδες" – Survivor

March 6, 2021

Η Έλενα Κρεμλίδου μπορεί το μεσημέρι της Πέμπτης να μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε για την Άννα Μαρία και το Survivor αλλά το πρωί της Παρασκευής αποφάσισε να μιλήσει την κάμερα του Πρωινού τόσο για συμπαίκτες της όσο και για την αντίπαλη ομάδα.



Οι αποκαλύψεις της Κρεμλίδου για το Survivor

“Έφυγα καθαρά για λόγους υγείας. Αν ήταν το κλίμα καλύτερο, δεν ήμουν στον ήλιο όλη μέρα, δεν είχα πάθει αφυδάτωση και ηλίαση και ήταν και καλύτερο το κλίμα με τα παιδιά ίσως να γινόμουν καλύτερα και να έμενα. Με πείραξε το ότι αναφέρθηκαν πάρα πολύ στην εμφάνιση και τα κιλά μου ότι ήμουν τελείως διαφορετική στο instagram και διαφορετική στο παιχνίδι. Το οποίο είναι αστείο γιατί είμαι ένας άνθρωπος που στα social media είμαι 99% ο εαυτός μου και συνήθως άβαφτη.

Survivor 4: Η Άννα Μαρία Βέλλη ζήτησε να αποχωρήσει

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 4: Η Άννα Μαρία Βέλλη ζήτησε να αποχωρήσει

Ο Ασημακόπουλος ξεχνάει, ανέφερε ότι η Σοφία έκανε μόνο δουλειές κάτι το οποίο είναι ένα μεγάλο ψέμα. Η Σοφία πάρα πολλές φορές φώναζε την κάμερα όταν μαγείρευε απλά για να το δείξει. Δεν θα επιδίωκα να κάνω παρέα με τον Κώστα και στην Σοφία, είναι δυο προσωπικότητες που δεν μπορώ να συνυπάρξω ξανά.

Πιστεύω ότι στην τετράδα θα είναι ο Ηλίας και η Καρολίνα και ο Τζέιμς και η Μαριαλένα”.

«Θαυμάζω τον Τζέιμς, είναι πολύ έξυπνος»

Η Έλενα Κρεμλίδου βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Τζέιμς, ξεκαθαρίζοντας πως τον γνώρισε ουσιαστικά σαν άνθρωπο μέσα στο παιχνίδι και πως τον θαυμάζει πολύ για την εξυπνάδα του.

Η ίδια είχε μιλήσει και όταν βγήκε από το παιχνίδι για τον συμπαίκτη της και είχε εξηγήσει πως βρέθηκε κοντά του επειδή ήταν ένας άνθρωπος που είχε μυαλό και αυτό είναι κάτι που εκτιμά.

Στις σημερινές δηλώσεις της, αναφέρθηκε και στους συμπαίκτες της που είπαν πράγματα πίσω από την πλάτη της, όσο εκείνη βρισκόταν στο νοσοκομείο.

«Εμένα ένα πράγμα με ενόχλησε, το θεώρησα άδικο. Το ότι ειπώθηκαν πράγματα πίσω από την πλάτη μου. Με ενόχλησε το ότι δεν ήμουν εκεί για να υπερασπιστώ τη θέση μου, το έκαναν όσο ήμουν στο νοσοκομείο. Δεν είναι ότι απλά έλειπα, ήμουν αλλού. Δεν περίμεναν ότι θα γυρίσω. Είχαν φρικάρει όταν γύρισα να τους χαιρετήσω», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Με τον Τζέιμς ελάχιστα γνωριζόμασταν πριν. Απλά βρεθήκαμε σε ένα event. Δεν τον ξέρω χρόνια, ούτε κάναμε παρέα. Μέσα στο παιχνίδι τον έμαθα. Μου αρέσει πολύ που έχει μυαλό. Πιστεύω ότι είναι ένας πάρα πολύ έξυπνος άνθρωπος και τον θαυμάζω».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: