«Άγριες Μέλισσες»: Τι θα συμβεί με τον τρίτο κύκλο

March 5, 2021

«Άγριες Μέλισσες»: Τι θα συμβεί με τον τρίτο κύκλο





Οι «Άγριες Μέλισσες» είναι από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ελληνικής τηλεόρασης τα τελευταία χρόνια. Η σειρά εποχής με τη σεναριακή υπογραφή των Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη σημειώνει εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Αυτός ήταν και ο κυριότερος λόγος που ο ANT1 άναψε το πράσινο φως για δεύτερη σεζόν. Οι περιπέτειες των αδερφών Σταμίρη και των κατοίκων του Διαφανίου εξακολουθούν να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Μιλώντας στο podcast του Λευτέρη Χαρίτου οι τρεις πρωταγωνίστριες της σειράς αποκάλυψαν τον τρόπο που θα ολοκληρωθεί αυτή η σεζόν. Όπως σημείωσαν το τέλος της σειράς θα είναι εντυπωσιακό και θα κλείσουν όλα τα ανοιχτά μέτωπα της ιστορίας.


Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει ξεκάθαρο φινάλε στη σειρά αφού τα επεισόδια γράφονται ανάλογα και με τις αντιδράσεις του κοινού. Οι «Άγριες Μέλισσες» είναι μία σειρά που δεν έχει γραφτεί ολόκληρη, οπότε και το φινάλε παραμένει μετέωρο.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψαν η Μαρία Κίτσου και η Δανάη Μιχαλάκη λαμβάνουν τα επεισόδια λίγες μέρες πριν τα γυρίσματα για να μην υπάρχουν διαρροές πλέον.


Το μεγάλο ερώτημα που προκύπτει είναι αν θα υπάρξει τρίτη σεζόν για τη σειρά εποχής. Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» αποκάλυψε ότι οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 επιθυμούν τη συνέχιση της σειράς που σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Το ίδιο επιθυμεί πλέον και ο σκηνοθέτης σειράς Λευτέρης Χαρίτος που στην αρχή ήταν αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο. Όπως σημείωσε, μέσα στον Ιανουάριο ένιωσε να αλλάζει κάτι στη σειρά και πλέον είναι εξαιρετικά πιθανό να δούμε και τρίτο κύκλο.

Όπως σημείωσε η δημοσιογράφος Δήμητρα Καλφούντζου εφόσον η σειρά πάρει το πράσινο φως θα μεταφερθούμε στην περίοδο της Χούντας σε Αθήνα και Διαφάνι. Οι οριστικές εξελίξεις πάντως αναμένονται εντός των επόμενων εβδομάδων.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: