Ελένη Ουζουνίδου: «Συνεργάστηκα, με κακότροπους σκηνοθέτες και σταμάτησα – Δεν θέλω ούτε να ακούω το όνομά τους»

March 5, 2021



Ελένη Ουζουνίδου: Η γνωστή ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τις παρενοχλήσεις στον καλλιτεχνικό χώρο. Η ίδια φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση του «ANT1» και την εκπομπή «The 2night show». Μεταξύ άλλων, η ίδια αναφέρθηκε στις δηλώσεις της για τις καταγγελίες στον χώρο της Τέχνης. Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί για το αν έχει δεχθεί κι η ίδια κάποιου είδους παρενόχληση. Αναλυτικότερα, οι δηλώσεις της Ουζουνίδου:



Ε. Ουζουνίδου: Όλα όσα ανέφερε

Η Ελένη Ουζουνίδου ξεκίνησα να μιλά, λέγοντας: «Έχω περάσει δύο φορές δύσκολα, όχι τίποτα τρομερό. Ήμουν πάρα πολύ τυχερή και δεν βρέθηκα μπροστά σε τέτοιες καταστάσεις κι ούτε έχω εισπράξει βία με όλους τους τρόπους».

Οι δηλώσεις της Ελένης Ουζουνίδου για τον καλλιτεχνικό χώρο.

Στη συνέχεια, η Ελένη Ουζουνίδου, ανέφερε: «Έχω συνεργαστεί με κακότροπους σκηνοθέτες και σταμάτησα. Δεν θέλω να ακούω ούτε το όνομά τους. Οι άνθρωποι που γνώριζαν τα πράγματα μάλλον είναι σε στενό φιλικό περιβάλλον. Εάν υπήρχε δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτές τις καταστάσεις και σε όλα τα αγόρια και τα κορίτσια που κάνουν καταγγελίες στο ΣΕΗ και σε δικηγόρους».

Στο τέλος των δηλώσεών της, η γνωστή ηθοποιός, επεσήμανε: «Στα δικά μου αυτιά και στο άμεσο περιβάλλον μου δεν είχαν ακουστεί αυτά. Βρεθήκαμε όλοι προ εκπλήξεως».

Ε. Ουζουνίδου: Ακολουθεί βίντεο από τις δηλώσεις της στην τηλεόραση του «ANT1» και την εκπομπή «The 2night show»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: