Survivor 4: Τζέιμς και Μπάρτζης πλησιάζουν τον Αλέξη Παππά – Survivor

March 4, 2021

Επειδή στο συγκεκριμένο Survivor 4 έχουμε συνηθίσει πολλούς να γυρίζουν την μπιφτέκα δεν μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση η εξέλιξη αυτή.



Τι συνέβη; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες λίγα λεπτά μετά το γύρισμα της αποχώρησης του Κρις Σταμούλη, οι Τζέιμς Καφετζής και Νίκος Μπάρτζης προσπάθησαν να πλευρίσουν με τον Αλέξη Παππά! Ναι, ναι καλά διαβάσατε! Με τον ανήθικο, κατά τους ίδιους, Αλέξη Παππά!

Survivor 4: Υπάρχει περίπτωση να μετακινηθεί ο Παππάς στους Κόκκινους;

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 4: Υπάρχει περίπτωση να μετακινηθεί ο Παππάς στους Κόκκινους;

Ο λόγος είναι απλός. Οι εξελίξεις στο Survivor είναι ραγδαίες και τα πάντα αλλάζουν. Από εκεί που οι Τζειμς και Νίκος ήταν οι αρχηγοί της ομάδας από την μια μέρα στην άλλη βρέθηκαν στο περιθώριο. Η είσοδος των νέων παικτών, πριν 10 μέρες, άλλαξε τις ισορροπίες αλλά και τις παρέες στη μπλε παραλία.

Ο Σάκης Κατσούλης, όπως ήταν λογικό, ήρθε κοντά με την Μαριαλένα, η οποία ήταν ήδη κοντά με τον Πάνο και “πήραν” μαζί τους και την Ελευθερία Ελευθερίου και έτσι έχει δημιουργηθεί ένα παρεάκι 6 ατόμων που πλέον κάνει κουμάντο στην ομάδα! Αυτή η εξέλιξη σοκάρει τον Νίκο και τον Τζέιμς, οι οποίοι δεν έχουν άλλη επιλογή!

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες μόλις οι παίκτες γύρισαν στην παραλία Τζειμς και Νίκος άρχισαν με προκλητικό κιόλας τρόπο να… διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils


Πηγή

Διαβάστε επίσης: