Survivor 4: Ο δικηγόρος του Αλέξη Παππά παίρνει θέση για τα όσα ειπώθηκαν από τον Μπάρτζη – Survivor

March 3, 2021

Στο χθεσινό 2/3 επεισόδιο του Survivor 4, πριν το αγώνισμα για την δεύτερη ασυλία, ο Αλέξης Παπάς – όπως και ο Κρις Σταμούλης, δήλωσαν πως δεν θα παίξουν. Τότε ο Νίκος Μπάρτζης κατηγόρησε τον ηθοποιό πως έχει συμβόλαιο να φύγει. Ο δικηγόρος του λοιπόν πήρε θέση στα όσα ειπώθηκαν.



Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μπάρτζης, είπε πως ο Αλέξης Παππάς έχει συμβόλαιο να φύγει από το ριάλιτι, καθώς 15 Μάρτη έχει ραντεβού με την σύντροφο του στο Μονακό.

Survivor 4 spoiler 3/3: Ποιος παίκτης αποχωρεί; Καλίδης, Παππάς ή Κρις;

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 4 spoiler 3/3: Ποιος παίκτης αποχωρεί; Καλίδης, Παππάς ή Κρις;

Στο Πρωινό λοιπόν, ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε πως ήρθε σε επαφή με τον δικηγόρο του ηθοποιού και παίκτη της Μπλε ομάδας, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά ότι ισχύει κάτι τέτοιο.

Πιο αναλυτικά δήλωσε πως το συμβόλαιο του είναι ίδιο με όλους τους υπόλοιπους παίκτες του Survivor 4 και πως μόνο εκείνος γνωρίζει τι αναγράφει.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Ποιος είναι ο Αλέξης Παπάς του Survivor 4

είναι 35 χρόνων, ήρθε στην Ελλάδα από τη Βόρεια Ηπειρο σε νηπιακή ηλικία, τέλειωσε ηλεκτρολόγος – ψυκτικός σε νυχτερινό σχολείο, αλλά έκανε «στροφή» στην καριέρα του, μετά από παρότρυνση της τότε κοπέλας του, η οποία τον έπεισε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

Survivor 4 Αλέξης Παππάς

Και προφανώς είχε δίκιο, αφού έχει καταφέρει να συνεργαστεί με μεγάλα brands, όπως Guess, Davidoff, Mont Blanc και Diesel. Μάλιστα ο γοητευτικός Αλέξης Παππάς έχει «δανείσει» το σώμα του και στον Αντόνιο Μπαντέρας για να το χρησιμοποιήσει στην διαφήμιση που έκανε για το καινούργιο του άρωμα, έχει ποζάρει σε δεκάδες καμπάνιες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχει φωτογραφηθεί από διάσημους φωτογράφους ξένων περιοδικών.

Τα πρώτα του όμως βήματα στην υποκριτική έγιναν στη σειρά «Δίδυμα Φεγγάρια». Ακολούθησε η συνεργασία του με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στο Κάνε Παζάρι και και μετά στις «8 λέξεις». Ο ίδιος έχει αποκαλύψει πως τα «Δίδυμα Φεγγάρια» προέκυψαν ύστερα από τη συμμετοχή του στο βιντεοκλίπ «Για σένα» της Άννας Βίσση.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: