Survivor 4 – Χριστίνα: «Η Άννα Μαρία έβαλε σε κάποια πιάτα παραπάνω φαγητό» – Survivor

March 1, 2021

Η Χριστίνα Κεφαλά είδαμε στο σημερινό επεισόδιο Survivor, να παρατηρεί πως η Άννα Μαρία Βέλλη της έβαλε λιγότερο φαγητό και της κακοφάνηκε.



Το νέο μέλος της ομάδας των Μπλε, μοιράστηκε τα όσα είδε με την Ελευθερία Ελευθερίου η οποία μάλλον βρήκε μια νέα σύμμαχο.

Survivor 4 spoiler 1/3: Ποια ομάδα κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 4 spoiler 1/3: Ποια ομάδα κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας

Όπως είπε η Χριστίνα Κεφαλά, αν και δεν σχολίασε σε όλη την ομάδα αυτό που έγινε, αν ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι. Μάλιστα λίγες μέρες πριν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αποκάλυψε για την σχέση της παίκτρια με τον Σάκη Κατσούλη.

Τα σχόλια της Χριστίνας Κεφαλά για την Άννα Μαρία Βέλλη

Ακολουθήστε την Ιωάννα Πολυχρόνη στο Instagram.

Χριστίνα Κεφαλά: Από την Θεολογία στο Survivor 4

ην Χριστίνα Κεφαλά την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο My style rocks, όπου είχε καταφέρει να ξεχωρίσει, αλλά να φέρει και πολλές εντάσεις. Μπορεί να αγαπάει την μόδα, ωστόσο η νέα παίκτρια του Survivor 4, έχει σπουδάσει θεολογία.

Η νεαρή κοπέλα που τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως φωτομοντέλο, έχει σπουδάσει Θεολογία ωστόσο όπως έχει δηλώσει αυτός ο χώρος δεν ήταν κάτι που την εξέφραζε.

Τα παιδικά της χρόνια παραδέχεται πως ήταν δύσκολα μιας και η οικογένεια της ήταν «στριμωγμένη» οικονομικά. Στα 25 της αποφάσισε να μείνει μόνη της. Για να τα καταφέρει χρειάστηκε να κάνει τρεις δουλειές και ακόμα παλεύει για να σταθεί γερά στα πόδια της.

Η Χριστίνα Κεφαλά, που της αρέσει πολύ η γυμναστική, έχει χαρακτηρίσει τον εαυτό της, πεισματάρη και αντιδραστικό. Δηλώνει πως δεν φοβάται την αρνητική κριτική γιατί θεωρεί πως θα την εξελίξει ως προσωπικότητα, ενώ πίστευε ότι το My Style Rocks αποτέλεσε για εκείνη ένα σχολείο που τη βοήθησε τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: