Απόλλωνας Ρουβάς: Ο γιος του Σάκη μεγάλωσε και η ομοιότητα με το μπαμπά του είναι πραγματικά εκπληκτική

March 1, 2021



Ο Σάκης Ρουβάς ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στην οποία απεικονίζεται αυτός και ο γιος του Απόλλωνας Ρουβάς.



Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, είναι σε όλους μας γνωστό ότι έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι γενικότερα κρατούν ένα χαμηλό προφίλ σε σχέση με την προσωπική τους ζωή, παρόλα αυτά δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν ποστάρει φωτογραφίες με τα παιδιά τους και με προσωπικές στιγμές τις οικογένειάς τους.

Οι φωτογραφίες με την Αριάδνη, τον Απόλλωνα, την Αναστασία και τον Αλέξανδρο, κάνουν το γύρο των ελληνικών media και συγκεντρώνουν δεκάδες χιλιάδες likes.

Ο διάσημος μπαμπάς αυτή τι φορά επέλεξε να ανεβάσει μία φωτογραφία σε Instagram Story στην οποία είναι αυτός και ο γιος του Απόλλωνας Ρουβάς. Μπαμπάς και γιος έβγαλαν την πιο απίθανη και παιχνιδιάρικη selfie.

Απόλλωνας Ρουβάς –  Ίδιος ο μπαμπάς του!

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε ο τραγουδιστής, αλλά και ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει ανεβάσει το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι με τα παιδιά του, στην gallery που ακολουθεί.

Απόλλωνας Ρουβάς


Πηγή

Διαβάστε επίσης: