Survivor 4 highlights 28/2: Ο τσακωμός Μπάρτζη – Μπόγδανου, η είσοδος της νέας παίκτριας και η νίκη των Κόκκινων – Survivor

March 1, 2021

Απίστευτο ήταν το χθεσινό 28/2 επεισόδιο του Survivor 4, αφού είδαμε έναν δυνατό αγώνα, την είσοδο της νέας παίκτριας, τον καβγά Μπάρτζη – Μπόγδανου και την νίκη των κόκκινων.



Αυτά είναι τα highlights του Survivor 4

Τζέιμς: «Ξενέρωσα που έφυγε η Ανθή, την συμπαθούσα»

Με παράπονα ξεκίνησε το επεισόδιο του Survivor αφού οι Μπλε σχολίασαν την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη και όπως είπε ο Τζέιμς, «ξενέρωσε» που έφυγε η συγκεκριμένη παίκτρια.

Survivor 4 spoiler 1/3: Ποια ομάδα κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 4 spoiler 1/3: Ποια ομάδα κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη και αυτό φαίνεται να στεναχώρησε την Μπλε ομάδα αφού έκαναν λόγο για μια συμπαθητική παίκτρια.

Σύμφωνο βρήκαν τα όσα είπε ο Τζέιμς, τον Πάνο Καλίδη ο οποίος ανέφερε πως την βλέπουν σαν την μικρή τους αδερφή.

Ασημακόπουλος: «Στεναχωρέθηκα που δεν μας χαιρέτησε η Ανθή»

H επεισοδιακή αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη φαίνεται πως ενόχλησε την Κόκκινη ομάδα αφού σύσσωμη παραπονέθηκαν πως ήταν άσχημο το ότι δεν τους χαιρέτησε ενώ η Μπλε ομάδα φαίνεται να στεναχωρήθηκε που έφυγε.

Πρώτος ο Ασημακόπουλος, δήλωσε πως οι προσευχές του ακούστηκαν αλλά στεναχωρήθηκε που δεν τον χαιρέτησε η παίκτρια αφού ο ίδιος θα χαιρετούσε όχι μόνο τη δική του αλλά και την αντίπαλη ομάδα.

Την ίδια άποψη είχε και ο Τριαντάφυλλος ο οποίος δήλωσε πως αν δεν ήθελε να χαιρετήσει τον ίδιο εξαιτίας της κόντρα τους, έπρεπε να χαιρετήσει τους υπόλοιπους και σίγουρα τις φίλες της.

Τζέιμς: «Αλέξη και Κρις μπορούμε να κάνουμε πάλι τις προμήθειες ένα»

Τα ίσια ανάποδα ήρθαν στο επεισόδιο του Survivor αφού όπως είδαμε, ο Τζέιμς ζήτησε από τον Αλέξη Παππά και τον Κρις να γίνουν οι προμήθειες ένα ξανά.

Είδαμε λοιπόν τις δύο υπο-ομάδες να συζητούν το ενδεχόμενο να ξανά ενωθούν, ωστόσο αυτό δεν βρήκε κατευθείαν σύμφωνο τον Αλέξη Παππά.

Ο παίκτης όπως είπε θα το σκεφτεί και μετά το σημερινό αγώνισμα θα αποφασίσει μαζί με τον Κρις αν θα ενώσουν τις προμήθειες τους. Αυτό όπως φαίνεται ίσως φέρει συγκρούσεις αφού η ομάδα είχε δείξει πως δεν θέλει να ξαναφάει μαζί.

Η απάντηση των Κρις και Αλέξη

Καλίδης: «Βλέπω αρχηγικές τάσεις από Τζέιμς και Μπάρτζη»

Στο επεισόδιο Survivor, είδαμε τον Πάνο Καλίδη να εκφράζει τα παράπονα του αφού όπως είπε βλέπει αρχηγικές τάσεις στην ομάδα κάτι που δεν του αρέσει καθόλου.

Όπως είπε, ο Τζέιμς και ο Νίκος Μπάρτζης χωρίς να ρωτήσουν την υπόλοιπη ομάδα ανακοίνωσαν στον Κρις και τον Αλέξη πως θέλουν να ενώσουν τις προμήθειες, ενώ μια εβδομάδα πριν έλεγαν τα αντίθετα.

Αυτό του φάνηκε πολύ εγωιστικό και διακρίνει αρχηγικές τάσεις, κάτι που δεν του αρέσει καθόλου. Αυτό βρήκε σύμφωνη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ταβλαδάκης: «Εδώ μέσα γίνονται Σόδομα και Γόμορρα»

Μετά την απόφαση του «αρχηγού» Τζέιμς και του υπαρχηγού Νίκου Μπάρτζη να προτείνουν στον Αλέξη Παππά και τον Κρις να ενωθούν ξανά οι προμήθειες, ήρθαν οι εντάσεις και ο Γιώργος Ταβλαδάκης δεν άντεξε και έριξε την σπόντα του.

Η απόφαση των δύο παικτών, έφερε την αντίδραση και του Πάνου Καλίδη ο οποίος ανέφερε πως δεν του αρέσουν οι αρχηγικές τάσεις.

Έπειτα ο Γιώργος Ταβλαδάκης με την φράση «εδώ μέσα γίνονται Σόδομα και Γόμορρα» ήθελε να περιγράψει τον σκηνικό της ομάδας του χωρίς όμως να παίρνει το μέρος κάποιου.

Χριστίνα: «Η Άννα Μαρία έβαλε σε κάποια πιάτα παραπάνω φαγητό»

Η Χριστίνα Κεφαλά είδαμε στο επεισόδιο Survivor, να παρατηρεί πως η Άννα Μαρία Βέλλη της έβαλε λιγότερο φαγητό και της κακοφάνηκε.

Το νέο μέλος της ομάδας των Μπλε, μοιράστηκε τα όσα είδε με την Ελευθερία Ελευθερίου η οποία μάλλον βρήκε μια νέα σύμμαχο.

Όπως είπε η Χριστίνα Κεφαλά, αν και δεν σχολίασε σε όλη την ομάδα αυτό που έγινε, αν ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι. Μάλιστα λίγες μέρες πριν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αποκάλυψε για την σχέση της παίκτρια με τον Σάκη Κατσούλη.

Άσχημος καυγάς Μπάρτζη – Ηλία λίγο πριν το αγώνισμα!

Λίγο πριν το αγώνισμα στο επεισόδιο Survivor, είδαμε μια κόντρα να ξεσπά ξανά ανάμεσα στον Ηλία Μπόγδανο και τον Νίκο Μπάρτζη.

Πιο συγκεκριμένα ο Ηλίας Μπόγδανος έκανε μια αναφορά στην Μπλε ομάδα λέγοντας πως όταν έφυγε η Ανθή Σαλαγκούδη ήταν όλοι στεναχωρημένοι και με σκυμμένα πρόσωπα.

Τον λόγο πήρε ο Νίκος ο οποίος δήλωσε πως θα ήθελαν να έχει φύγει η Σοφία και έπειτα ξεκίνησε μια λογομαχία με φράσεις όπως «Είσαι χέλι, φίδι, όλα αυτά τα γλιτσερά.». Οι δύο παίκτες πριν λίγε μέρες είχαν έρθει ξανά σε σύγκρουση.

Μπήκε στο παιχνίδι η Ελένη Χαμπέρη

Την είσοδο της στην ομάδα των Κόκκινων έκανε στο σημερινό επεισόδιο η Ελένη Χαμπέρη και όπως φαίνεται αυτό θα δυναμώσει περισσότερο την ομάδα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, η παίκτρια αντικαθιστά την Έλενα Κρεμλίδου αφού αποχώρησε οικειοθελώς μετά από ψυχολογική και σωματική κούραση και λίγες ώρες πριν με μια ανάρτηση της ανακοίνωσε τι πρόβλημα υγείας έχει.

Η Χαμπέρη κέρδισε την Άννα Μαρία στον πρώτο της αγώνα

Στο πρώτο της αγώνισμα στο Survivor, η Ελένη Χαμπέρη, νέα παίκτρια των Κόκκινων έδειξε τις δυνατότητες της και κέρδισε την Άννα Μαρία Βέλλη.

Η νέα παίκτρια των Κόκκινων έκανε την είσοδο της στο παιχνίδι και αντικατέστησε όπως λέγεται την Έλενα Κρεμλίδου.

Το γεγονός ότι η νέα παίκτρια κέρδισε στο πρώτο της παιχνίδι σίγουρα ανακούφισε την ομάδα της η οποία τον τελευταίο καιρό με την Ανθή Σαλαγκούδη είχε απογοητευτεί!

Νικητές του αγωνίσματος οι Κόκκινοι

Νικητές στο αγώνισμα επάθλου ήταν στο σημερινό επεισόδιο οι Κόκκινοι όπως και σας είχαμε αναφέρει πρώτοι εδώ και μάλιστα ήταν πολύ τυχεροί αφού θα απολαύσουν μπριζόλες!

Η ομάδα, η οποία ενισχύθηκε από την Ελένη Χαμπέρη η οποία έκανε την είσοδο της και μάλιστα πήρε και τον πρώτο της πόντο χαροποιώντας έτσι την ομάδα, κατάφερε να κερδίσει και να απολαύσει το πιο ωραίο έπαθλο φαγητού ως τώρα.

Από την άλλοι οι Μπλε οι οποίοι έχουν και προβλήματα στο θέμα προμηθειών και το μοίρασμα τους θα μείνουν νηστικοί.

χαμπέρη νικητές οι κόκκινοι


Πηγή

Διαβάστε επίσης: