Survivor 4 – Ταβλαδάκης: «Εδώ μέσα γίνονται Σόδομα και Γόμορρα» – Survivor

March 1, 2021

Μετά την απόφαση του «αρχηγού» Τζέιμς και του υπαρχηγού Νίκου Μπάρτζη να προτείνουν στον Αλέξη Παππά και τον Κρις να ενωθούν ξανά οι προμήθειες, ήρθαν οι εντάσεις και ο Γιώργος Ταβλαδάκης δεν άντεξε και έριξε την σπόντα του.



Η απόφαση των δύο παικτών, έφερε την αντίδραση και του Πάνου Καλίδη ο οποίος ανέφερε πως δεν του αρέσουν οι αρχηγικές τάσεις.

Survivor 4 Spoiler (28/2): Αυτή η ομάδα κερδίζει τον αγώνα επάθλου

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 4 Spoiler (28/2): Αυτή η ομάδα κερδίζει τον αγώνα επάθλου

Έπειτα ο Γιώργος Ταβλαδάκης με την φράση «εδώ μέσα γίνονται Σόδομα και Γόμορρα» ήθελε να περιγράψει τον σκηνικό της ομάδας του χωρίς όμως να παίρνει το μέρος κάποιου.

Τα σχόλια του Γιώργου Ταβλαδάκη

Γιώργος Ταβλαδάκης: Η ανάρτηση της συντρόφου του για το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4

Φανατική τηλεθεάτρια του Survivor 4 είναι η Σπυριδούλα Ανδριώτη, από την ημέρα που μπήκε στο παιχνίδι ο σύντροφος της, Γιώργος Ταβλαδάκης. Μάλιστα, με μια ανάρτηση της, του ευχήθηκε καλή τύχη.

Η σύντροφος του, έχει σπουδάσει Γυμναστική Ακαδημία, διαθέτει διαστάσεις κι εμφάνιση μοντέλου και είναι μία από τις γνωστές influencers στο ελληνικό Instagram. Επίσης, είναι αδελφή της επίσης, όμορφης Μαριτίνας Ανδριώτη, γνωστό μοντέλο κι εκείνη του Instagram.

Η Σπυριδούλα κατάγεται από την Κέρκυρα και είναι αχώριστη με τον αγαπημένο της! Άλλωστε οι κοινές φωτογραφίες που έχουν στα social media δεν κρύβουν τον έρωτά τους. Η πιο πρόσφατη, είναι αυτή που του ευχήθηκε για το Survivor 4, καλή τύχη.

ταβλαδάκης σπυριδούλα σύντροφος

Επίσης, χθες από τις 10 το βράδυ μέχρι και τις 1 και, έκατσε μπροστά από την τηλεόραση της για να απολαύσει τον αγαπημένο της. Χιουμοριστικά, δημοσίευσε ένα μπούμερανκ στο instastory της που τον είπε σκουντούφλη.

σύντροφος ταβλαδάκη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: