Survivor 4: Διαλύεται η κλίκα των Μπλε – Απομακρύνονται Άννα Μαρία και Μπάρτζης; – Survivor

March 1, 2021

Πανικός επικρατεί στην μπλε ομάδα του Survivor, καθώς οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, με την Άννα Μαρία Βέλλη και τον Νίκο Μπάρτζη να βρίσκονται σε «εμφυλιοπολεμική» κατάσταση, κάτι που θα μπορούσε να σημαίνει τη δημιουργία νέων υποομάδων στην παραλία τους.



Η ψυχολογία της γνωστής παρουσιάστριας και ηθοποιού έχει γίνει πια «εύθραυστη». Τα νέα που άκουσε από τους καινούργιους παίκτες δεν ήταν θετικά, καθώς της διεμήνυσαν, ότι ο κόσμος δεν έχει και την πιο θετική άποψη γύρω από την προσωπικότητά της και τον τρόπο, με τον οποίο κινείται στο ριάλιτι, ιδίως για το πόσο κοντά έχει έρθει με τον αγρότη των «Μπλε», τη στιγμή που δηλώνει πως έχει δεσμό.

Survivor 4 Spoiler (28/2): Αυτή η ομάδα κερδίζει τον αγώνα επάθλου

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 4 Spoiler (28/2): Αυτή η ομάδα κερδίζει τον αγώνα επάθλου

Survivor 4 Βέλλη Μπάρτζης

Η Άννα Μαρία, επομένως, έχει γίνει ένα ράκος και αυτό θα μπορούσε να έχει εξελίξεις για την ομάδα της. Η ισχυρή κλίκα μπορεί να «διαλυθεί» και να δημιουργήσει νέες υποομάδες, αφού τώρα οι ισχυροί της υπόθεσης είναι η ίδια, ο Μπάρτζης και ο Τζέιμς, έχοντας κοντά τους τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Πάνο Καλίδηδιαβάστε τη συνέχεια για την κλίκα των Μπλε στο Athensmagazine.gr


Πηγή

Διαβάστε επίσης: