Survivor spoiler: Χτύπημα σοκ για την Άννα Μαρία – Έμαθε τα δυσάρεστα – Ράκος η παίκτρια

February 27, 2021

Survivor spoiler: Χτύπημα σοκ για την Άννα Μαρία – Έμαθε τα δυσάρεστα – Ράκος η παίκτρια



Δύσκολες ώρες για την Άννα Μαρία Βέλλη μέσα στο Survivor αφού έμαθε αυτό που έτρεμε και πλέον τρέχει. Τι συνέβη με την παίκτρια των μπλε;



Αρχικά να τονίσουμε πως η είσοδος του Σάκη Κατσούλη στο ριάλιτι και συγκεκριμένα στην ομάδα των μπλε έφερε τα πάνω κάτω. Ο νέος παίκτης της ομάδα, όπως είναι λογικό, ήρθε κοντά με την πρώην του Μαριαλένα Ρουμελιώτη και πριν λίγες μέρες της αποκάλυψε πολλά. Ένα από αυτά που της είπε είναι η άποψη που έχει το τηλεοπτικό κοινό έξω για τους παίκτες των δύο ομάδων.

Αρχικά της αποκάλυψε πως το Instagram της αποτελεί παρελθόν μετά από μαζικές αναφορές στο προφίλ της, κάτι που την απογοήτευσε και την έριξε πολύ ψυχολογικά. Ένα άλλο συμβάν που την έριξε ήταν η άποψη που έχει το κοινό για την στενή της φίλη, Άννα Μαρία.

Survivor spoiler: Σε κατάσταση σοκ η Άννα Μαρία μετά τις αποκαλύψεις για την άποψη του κόσμου
Συγκεκριμένα ο Σάκης αποκάλυψε στην Μαριαλένα πως η Άννα Μαρία είναι η πιο μισιτή παίκτρια του ριάλιτι, κάτι που η ίδια μετέφερε αμέσως στην φίλη της. Ποια ήταν η αντίδραση της τελευταίας; Να απογοητευτεί πλήρως.

Μάλιστα έμαθε πως έξω σχολιάζεται ιδιαίτερα η στενή της επαφή με τον Νίκο Μπάρτζη, κάτι που πιστεύει ότι θα φέρει επιπτώσεις και στη σχέση της εκτός Survivor! Που να γνώριζε ότι ο αγαπημένος της την έχει κάνει ήδη unfollow στο Instagram.

Έτσι αναμένεται στα επόμενα επεισόδια να δούμε μια διαφορετική Άννα Μαρία και λίγο πιο απόμακρη από τον Νίκο Μπάρτζη! Ήδη εκπομπή του ΣΚΑΙ πρόδωσε έναν πρώτο τσακωμό ανάμεσα στα δύο παιδιά πριν λίγες μέρες.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: