MasterChef spοiΙer: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (26.02) στη δοκιμασία

February 27, 2021

MasterChef spοiΙer: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (26.02) στη δοκιμασία





Masterchef: Με το αποτέλεσμα της μαγειρικής μάχης ανάμεσα στην κόκκινη και τη μπλε ομάδα θα προχωρήσει το ριάλιτι μαγειρικής του Star την Παρασκευή (26.02).

Ένα επεισόδιο γεμάτο μαγειρική δράση αλλά και μηνύματα ήταν το τελευταίο στο Masterchef. Οι δυο ομάδες, μπλε και κόκκινοι, κλήθηκαν να μαγειρέψουν για καλό σκοπό και να ετοιμάσουν από 55 μερίδες φαγητού για το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων.

Οι παίκτες και των δυο ομάδων έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, όμως, μόνο μια θα είναι η νικήτρια της δοκιμασίας.

Οι κοινωνικοί λειτουργοί του Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων μοίρασαν τις μερίδες που μαγείρεψαν οι δύο…

Δημοσιεύτηκε από MasterChef GR στις Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021


Στο επεισόδιο του MasterChef την Παρασκευή (26.02) οι Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης θα υποδεχτούν τους παίκτες στο συμβούλιο του παιχνιδιού και θα ανακοινώσουν τις βαθμολογίες.

Οι κόκκινοι δεν θέλουν να χάσουν δεύτερη σερί ομαδική δοκιμασία, ενώ οι μπλε έχουν περισσότερη ηρεμία και θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες στην ομάδα.

Σύμφωνα με διαρροές κατά τη διάρκεια του σημερινού συμβουλίου στο Masterchef δεν θα λείψουν οι κόντρες. Ο Παύλος θα κάνει λόγο για παράπονα, ενώ ο Πάνος που ήταν και αρχηγός θα του απαντήσει ότι μόνο από αυτόν ακούει παράπονα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.




Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Η αλήθεια είναι ότι οι Διονύσης, Ιωάννης και Πάνος είναι αυτοί που δημιουργούν τις περισσότερες κόντρες στο σπίτι του παιχνιδιού. Η ομάδα που θα κερδίσει σήμερα θα ανέβει στον εξώστη, ενώ οι ηττημένοι θα διαγωνιστούν για την ασυλία.

Τα μέχρι τώρα δεδομένα, αναφέρουν πως οι μπλε έχουν περισσότερες πιθανότητες να πάρουν τη νίκη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το αποτέλεσμα έχει κλειδώσει. Αυτό θα το μάθουμε οριστικά στο επεισόδιο του Masterchef το βράδυ της Παρασκευής


Πηγή

Διαβάστε επίσης: