Survivor 4 – Ιγγλέζου: «Ο Κώστας μου έλεγε ότι μου πέφτουν τα μαλλιά για να πάω στο νοσοκομείο» – Survivor

February 27, 2021

Η Ασημίνα Ιγγλέζου, βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και μίλησε για το Survivor 4 και τον τρόπο που την αντιμετώπιζαν οι συμπαίκτες της. Κυρίως η Σοφία Μαργαρίτη και ο Κώστας Παπαδόπουλος.



Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι, αναφέρθηκε στον ψυχολογικό πόλεμο που δεχόταν από τους δυο παίκτες της Κόκκινης ομάδας, οι οποίοι μάλιστα, έκαναν πόλεμο και στον Τζέιμς, αλλά και τον Νίκο Μπάρτζη.

Τζώρτζη για Φιλιππίδη: «Αισχρός τσόγλανος και γλίτσας! Η κόκα είναι κακό φάρμακο»

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Τζώρτζη για Φιλιππίδη: «Αισχρός τσόγλανος και γλίτσας! Η κόκα είναι κακό φάρμακο»

«Είναι πολλά που έγιναν γι’ αυτό η ψυχολογία μου έχει αλλάξει. Αυτό που είπε ο Ασημακόπουλος είναι το ελάχιστο. Ο Κώστας μού έλεγε κάθε μέρα ότι μου πέφτουν τα μαλλιά για να πάω στο γιατρό, για να πάω στο νοσοκομείο. Ο Κώστας και η Σοφία όλο το 24ωρο είχαν ένταση και αρνητισμό απέναντί μου. Ήθελα να τη βοηθήσω στο μαγείρεμα και μου έλεγε ότι δεν χρειάζεται βοήθεια. Μετά από μία ώρα άρχιζε έναν τσακωμό ότι δεν βοηθάω στις δουλειές. Το έλεγε και το πίστευε», είπε αρχικά η Ασημίνα Ιγγλέζου.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Με πολλούς δεν θα επιδιώξω να κάνω παρέα. Ο Κώστας και η Σοφία το έκαναν και σε άλλα παιδιά, ειδικά στη μπλε ομάδα. Στον James έκαναν πλάκα για τα κιλά του, για την καταγωγή του και στον Νίκο για τον τρόπο που μιλάει. Η Σοφία μου έκανε επίθεση επειδή εκδήλωσα την ανάγκη μου να δω τα παιδιά μου».

Survivor 4 – Ιγγλέζου: «Την τελευταία εβδομάδα ήμουν άσχημα ψυχολογικά στους Κόκκινους»

Βλέποντας τα πράγματα απέξω πια, έχετε δει κάτι που σας πίκρανε ή σας εξέπληξε;

Για μένα το παιχνίδι τελείωσε τη στιγμή που έφυγα, οπότε δεν μπαίνω στη διαδικασία να ασχοληθώ τόσο ώστε να με ενοχλήσει κάτι, Αυτό συνέβαινε όσο βρισκόμουν εκεί, γιατί ήταν η ζωή μου. Τώρα δεν με ενοχλεί, δεν με αγγίζει. Σίγουρα δεν μου αρέσει το ότι κάποιοι λένε ότι δεν αγωνιζόμουν για τους Κόκκινους.

Πραγματικά αγωνιζόμουν, αλλά η ψυχολογία μου και η αντιμετώπιση που είχα από την ομάδα δεν με βοηθούσαν να ενταχθώ και να προσπαθήσω παραπάνω. Πρέπει να σας πω ότι την τελευταία εβδομάδα δεν έκλεινα μάτι, τόσο άσχημα ήμουν ψυχολογικά.

 Survivor 4 Iγγλέζου

Βλέπουμε τους Μπλε να δυσκολεύονται πολύ πλέον.

Δυσκολεύονται μεν, όμως δεν είναι όπως ήταν οι Κόκκινοι. Και ο λόγος που έφτασαν σε αυτή την κατάσταση, με τις ίντριγκες, είναι και πάλι κάποια παιδιά που έχουν έρθει από την Κόκκινη ομάδα, όπως η Ελευθερία και ο Άλεξ. Ο Νίκος, ο Τζέιμς και η Μαριαλένα δεν έχουν αλλάξει, είναι αυτοί που ήταν. Ξέρουν ότι κάποιος θα κερδίσει στο τέλος, αλλά δεν προσπαθούν να φτιάξουν ψεύτικες καταστάσεις, είπε στο 7 μέρες TV. Ωστόσο, η Μπλε ομάδα έχει επιστρέψει στις νίκες.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram


Πηγή

Διαβάστε επίσης: