Γιώργος Αγγελόπουλος: "Εξετάσαμε υπόθεση πατέρα που κακοποιούσε την 2,5 ετών κόρη του"

February 26, 2021



Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2Night Show”, το βράδυ της Πέμπτης και αποκάλυψε πως το μη κερδοσκοπικό σωματείο “Φύλακας άγγελος” εξέτασε την κακοποίηση 2,5 ετών παιδιού από τον πατέρα του, ενώ εξέφρασε την άποψή του για το φετινό survivor.



Ο Γιώργος Αγγελόπουλος συζητούσε με την παραγωγή για την παρουσίαση του survivor

Στην αρχή, ο Γιώργος Αγγελόοπουλος αναφέρθηκε στη δική του εμπειρία από το Survivor και αποκάλυψε τις συζητήσεις που έκανε με την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης ώστε να αναλάβει την παρουσίαση.

Η συναναστροφή του Γιώργου Αγγελόπουλου με τα παιδιά σε περιστατικά κακοποίησης

«Είναι ένα πάρα πολύ ευαίσθητο θέμα. Ο “Φύλακας άγγελος” δημιουργήθηκε για να βοηθήσει στο πρόβλημα της κακοποίησης. Αυτό το πρόβλημα δεν υπάρχει μόνο στο θέαμα, είναι παντού. Κατά κάποιο τρόπο καμουφλάρεται, κάποιες φορές και από τους ανθρώπους που ασκούν κακοποίηση. Ο “Φύλακας άγγελος” αφορά τα παιδιά… Το θέμα είναι τι κάνουμε για την κακοποίηση» υπογράμμισε και πρόσθεσε «έχουμε εξετάσει περίπτωση πατέρα που ασκούσε σεξουαλική κακοποίηση πάνω στην 2.5 ετών κόρη του. Με τη συναναστροφή μου με τα παιδιά σε περιστατικά κακοποίησης, βλέπω ότι μια τέτοια συνθήκη μπορεί να αλλάξει ριζικά τη ζωή ενός παιδιού. Μια κακοποίηση δεν παραγράφεται, αντίθετα ενισχύεται μέσα στο κακοποιημένο άτομο και το ωθεί σε μια μη κανονική καθημερινότητα».

Ποια είναι η άποψη του Γιώργου Αγγελόπουλου για το φετινό survivor

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος φέτος δεν βλέπει πολύ Survivor. «Δεν το βλέπω πολύ. Ξεκίνησα να το βλέπω λίγο γιατί είχαμε κάνει και τις συζητήσεις να το παρουσιάσω. Είναι διαφορετικό όμως. Το ότι προστίθενται παίκτες κάθε τόσο χαλάει την άγνοια που είναι και το βασικό. Οι συζητήσεις που είχαμε κάνει έγιναν περίπου ένα μήνα πριν ξεκινήσει όλο αυτό, αλλά τελικά δεν προχώρησαν. Ο Γιώργος κούμπωσε πολύ στο φετινό Survivor και μπράβο του γιατί κατάλαβα ότι έφυγε ξαφνικά αλλά εγκλιματίστηκε αμέσως. Εγώ θα το παρουσίαζα μόνος μου, η συζήτησε έγινε εφόσον δε θα το παρουσίαζε ο Σάκης αλλά δεν προχώρησε» κατέληξε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: