Survivor 4 – πρώην σύζυγος Σοφίας: "Δεν έλαβα ενημέρωση για να μιλήσουν τα κορίτσια με την μαμά τους" – Survivor

February 26, 2021

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor παρακολουθήσαμε την Σοφία Μαργαρίτη να ξεσπά σε κλάματα καθώς στο έπαθλο επικοινωνίας αντί να δει τα παιδιά της όπως και περίμενε, είδε μήνυμα και φωτογραφία της αδερφής της.



Τότε ήταν που για πρώτη φορά αποκάλυψε δημόσια την δικαστική διαμάχη που έχει με τον πρώην σύζυγό της – κάτι που το Youweekly.gr σας είχε αποκαλύψει καιρό τώρα. Ωστόσο, για να διαλευκανθεί το τι ακριβώς συνέβη η εκπομπή Ευτυχείτε επικοινώνησε με τον πρώην της Σοφίας.

Survivor 4 - αποκλειστικό: Πολύ κοντά ήρθαν στο δάσος Μαριαλένα και Σάκης

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 4 – αποκλειστικό: Πολύ κοντά ήρθαν στο δάσος Μαριαλένα και Σάκης

Να σημειωθεί πως η Έλενα Πολυκάρπου, που μίλησε μαζί του αποκάλυψε πως η μικρή τους κόρη το απόγευμα της Τετάρτης ολοκλήρωσε ένα χειρουργείο μη δίνοντας περισσότερες πληροφορίες.

Οι δηλώσεις του πρώην συζύγου της Σοφίας

«Δεν έλαβα ποτέ κάποια ενημέρωση, ούτε για να μιλήσουν τα κορίτσια με τη μαμά τους, ούτε και για χθες, όσον αφορά το έπαθλο επικοινωνίας. Εννοείται πως θα δεχόμουν να επικοινωνήσουν τα κορίτσια μαζί της. Στεναχωρήθηκαν χθες αλλά δεν ευθύνομαι εγώ διότι περίμενα να επικοινωνήσουν μαζί μου ώστε να της μιλήσουν.

Σε καμία περίπτωση δεν θα επηρέαζα τις μικρούλες για το πρόσωπο της μητέρας τους και εννοείται πως θα τις άφηνα να επικοινωνήσουν με κάποιον τρόπο, αυτό άλλωστε θα έκανε και στα παιδιά καλό», είπε ο Βασίλης Βουτσέλας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: