Survivor 4: «Οι προσευχές του Ασημακόπουλου εισακούστηκαν» – Survivor

February 25, 2021

Η Ανθή Σαλαγκούδη αποχώρησε πριν από λίγα λεπτά από το Survivor 4 και εννοείται πως το Twitter την αποχαιρέτησε με τον τρόπο που της αρμόζει. Πολλοί βέβαια έδωσαν τα εύσημα στον Ασημακόπουλο ο οποίος εδώ και καιρό προσευχόταν να φύγει από το παιχνίδι.



Από την πρώτη κιόλας μέρα που μπήκε στο παιχνίδι η Ανθή κατάφερε να κερδίσει το Twitter με τις αγωνιστικές της επιδόσεις αλλά και με την συμπεριφορά της στην παραλία.

Survivor 4: Κατέρρευσε η Σοφία - «Ο πρώην μου δεν έστειλε φωτογραφίες των παιδιών λόγω της αντιδικίας μας»

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 4: Κατέρρευσε η Σοφία – «Ο πρώην μου δεν έστειλε φωτογραφίες των παιδιών λόγω της αντιδικίας μας»

Έτσι, όταν ήρθε η στιγμή της αποχώρησής της, κάτι για το οποίο το Youweekly.gr σας είχε ειδοποιήσει από το μεσημέρι, οι τουιτεράδες την αποχαιρέτησαν και έγραψαν τα καλύτερά τους.

Οι ατάκες του Twitter για την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη

Σαλαγκούδη αποχώρηση
Σαλαγκούδη Twitter

Survivor 4: Συγκινήθηκε η Ανθή με το μήνυμα του μπαμπά της – «Ξέρω τι έχεις πετύχει μόνη σου»

Η Ανθή Σαλαγκούδη έδειξε βελτίωση στο αγώνισμα επικοινωνίας στο Survivor, με το κέρδος της να είναι ένα μήνυμα από τον πατέρα της, το οποίο και τη συγκίνησε πολύ.

Η εν λόγω παίκτρια έχει δεχθεί ουκ ολίγες «μπηχτές» για συμβολή του πρώην υπουργού και βουλευτή της ΝΔ, ώστε να παραμένει στο ριάλιτι επιβίωσης, με την αντίδρασή της σε κάθε περίπτωση να είναι έντονη, φτάνοντας κάποια στιγμή μέχρι και στο σημείο να τα βάλει με τον Γιώργο Λιανό για τις επιθέσεις, που δεχόταν.

Survivor Σαλαγκούδη μπαμπάς

Η ώρα, όμως, ήρθε για να επικοινωνήσει έστω και με ένα μήνυμα του Γεωργίου Σαλαγκούδη, το οποίο ήταν φειδωλό σε λόγια, αλλά γεμάτο σε συναισθήματα, με την Ανθή να μην κρύβει την αγάπη της για τον πατέρα της. «Σε αγαπώ πολύ», ήταν το μήνυμα του μπαμπά Σαλαγκούδη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: