Survivor 4: «Πάγωσαν» οι Μπλε – Σταμάτησε τον αγώνα από τον πόνο η Ελευθερία – Survivor

February 25, 2021

«Πάγωσαν» άπαντες στο αγώνισμα του Survivor, καθώς η Ελευθερία Ελευθερίου έπεσε κάτω στη διάρκεια της διεκδίκησης ενός πόντου, αν και τελικά αποδείχθηκε πως απλώς την έτσουξε το κάψιμό της.



Το σκορ βρισκόταν στο 5-4 και η μπλε ομάδα ήταν έτοιμη να ισοφαρίσει, με την Ανθή Σαλαγκούδη μάλιστα να βρίσκεται στο αντίβαρο για τους «Κόκκινους». Η τραγουδίστρια, που κατέρρευσε πριν από μερικές μέρες στο συμβούλιο, έσερνε το κάρο με τα σακουλάκια με την Χριστίνα Κεφαλά, ώσπου σταμάτησε τον αγώνα, με άπαντες να ανησυχούν.

Survivor 4 spoiler 24/2: Ανατροπή! Φεύγει η Ανθή Σαλαγκούδη

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 4 spoiler 24/2: Ανατροπή! Φεύγει η Ανθή Σαλαγκούδη

Όλοι νόμιζαν, ότι έχει γυρίσει το πόδι της, αλλά τελικά είχε μόνο τσούξει το κάψιμό της σε αυτό, με αποτέλεσμα να συνεχιστεί ο αγώνας. Στο τέλος, όμως, ο πόντος χάθηκε, αφού η Ανθή άντεξε με άνεση. Ίσως πρόκειται για ένα από τα τελευταία αγωνίσματα που παίζει η Ελευθερία βέβαια στο παιχνίδι αφού πλέον η ανακοίνωση της αποχώρησής της αποτελεί θέμα χρόνου.

Κολλητή Ελευθερίας για Survivor: “Ο Αλέξης δεν είναι του στυλ της”

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor παρακολουθήσαμε μεταξύ άλλων την Ελευθερία Ελευθερίου να έχει αποξενωθεί εντελώς από την μια υποομάδα που έχει δημιουργηθεί στους Μπλε και να έχει πλησιάσει ξανά τον Αλέξη Παππά.

Μάλιστα, η ψυχολογική της κατάσταση φάνηκε πως είναι πολύ άσχημη! Το πρωί της Πέμπτης, λοιπόν, η κολλητή της και γυμνάστριά της Ιφιγένεια Μπάκα συνδέθηκε μέσω Skype με την εκπομπή Ευτυχείτε και εκτός από το ότι σχολίασε τα όσα είδαμε κι εμείς, οι απλοί τηλεθεατές στις οθόνες μας, μίλησε και για τον χαρακτήρα της Ελευθερίας Ελευθερίου.

“Θεωρώ πως δεν στηρίζει τον Αλέξη αυτή την στιγμή απλά κρατάει μια ουδέτερη στάση. Είναι έτσι σαν άνθρωπος η Ελευθερία που δεν θέλει να έχει κόντρες με κανέναν θέλει πάντα να έχει καλές σχέσεις με όλους και αυτή την στιγμή για να κρατήσει τις ισορροπίες στην ομάδα θεωρώ πως επιλέγει να είναι στην μέση.

Θεωρώ ότι όντως την έχουν πειράξει τα λόγια του Αλέξη αλλά επειδή είναι έτσι ο χαρακτήρας της θα κάνει πίσω, είναι ενοχλημένη ακόμα, απλά θέλει να περάσουν αυτές οι μέρες στον Άγιο Δομίνικο, όσο πιο γρήγορα μπορούν χωρίς εντάσεις.”, είπε μεταξύ άλλων η Ιφιγένεια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: