«Κλείδωσε» η υποψηφιότητα Φουρθιώτη στο πλευρό του Μητσοτάκη

February 25, 2021

«Κλείδωσε» η υποψηφιότητα Φουρθιώτη στο πλευρό του Μητσοτάκη



 



Όπως όλα δείχνουν, ο Μένιος Φουρθιώτης που ήδη έχει θέσει σε λειτουργία το πολιτικό του γραφείο όπως ο ίδιος είχε ανακοινώσει, θα πολιτευτεί με την Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, καταλυτικό ρόλο έπαιξε η συνάντηση του γνωστού παρουσιαστή με το δεξί χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη, Στέλιο Πέτσα. Στην συνάντηση συμμετείχε και ένας γαλάζιος βουλευτής, ο οποίος είναι παντρεμένος με δημοσιογράφο που γνωρίζει καλά τα τεκταινόμενα στα μίντια.

Ο Στέλιος Πέτσας αφού εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την στήριξη του Μένιο Φουρθιώτη στην κυβέρνηση σε μια δύσκολη μάλιστα εποχή, έδειξε θετικός στο ενδεχόμενο καθόδου του παρουσιαστή. Έγινε μάλιστα εκτενής συζήτηση για την περιφέρεια στην οποία θα κατέβει, καθώς η πολυετής παρουσία του γνωστού παρουσιαστή σε κανάλια της Αττικής του έχει δώσει μεγάλη αναγνωρισιμότητα στις περιοχές της Β Αθήνας και του Πειραιά.

Το φρέσκο πρόσωπο του Μένιου Φουρθιώτη ταιριάζει άλλωστε με την στρατηγική ανανέωσης που θέλει να εφαρμόσει στην παράταξη ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Τη νέα Νέα Δημοκρατία που οραματίζεται ο πρωθυπουργός με πετυχημένα ανοίγματα που ήδη έχει κάνει από τον χώρο του θεάματος, όπως με τον Νίκο Ρωμανό και οι δημοσκοπήσεις φαίνεται να τον επιβεβαιώνουν.

Πηγή: newsbreak.gr

Διαβάστε επίσης: