Έλενα Ακρίτα για Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου: «Θα φτύσεις το γάλα που βύζαξες»

February 23, 2021Έλενα Ακρίτα: Στα δικαστήρια προσφεύγει η γνωστή δημοσιογράφος με αφορμή ανάρτηση που δημοσιεύτηκε στο in.gr. Σύμφωνα με την ανάρτηση, η Έλενα Ακρίτα παρουσιάζεται να έχει ζητήσει την απομάκρυνση σκηνοθέτη από τηλεοπτική σειρά.Έλενα Ακρίτα: Προσφυγή στην δικαιοσύνη

Συγκεκριμένα, με την σχετική ανάρτηση, ο σκηνοθέτης Σταμάτης Λινάρδος καταγγέλλει ότι η Έλενα Ακρίτα και ο Παύλος Χαϊκάλης, του «έκοψαν» την καριέρα.

Η γνωστή δημοσιογράφος, γνωστοποίησε την είδηση της προσφυγής στην δικαιοσύνη μέσω ανάρτησής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. Στο δημοσίευμα της, χρησιμοποιεί βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του δημοσιογράφου Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

«Λευτερακη Χαραλαμπόπουλε, σου έρχεται μήνυση και αγωγή μανάρι μου. Και σε σένα και στο in.gr. Δολοφονία χαρακτήρα σε μένα ούτε που να την διανοηθείς μανάρι μου. Θα φτύσεις το γάλα που βύζαξες», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Θα τα πούμε στα δικαστήρια λοιπόν και με τον τύπο αυτόν και με το in.gr. Λευτεράκη, ήδη μίλησα με τον διευθυντή παραγωγής κ. Μιχάλη Δεναξά και επιβεβαιώνει ακριβώς αυτά που έγραψα εδώ. Και θα τα επιβεβαιώσουν και οι υπόλοιποι. Όσο για μας τις εξετάσεις μας τις έχουμε δώσει και είναι εκατοντάδες οι συνεργάτες μας στην τηλεόραση που θα καταθέσουν για το ήθος και τον επαγγελματισμό μας. Θα περάσεις καλά με μένα που έμπλεξες, λασπολόγε σε διατεταγμένη υπηρεσία», καταλήγει η ανάρτησή της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Έλενα Ακρίτα, μόλις πριν λίγο καιρό είχε αποχωρήσει από «Τα Νέα», του ομίλου Μαρινάκη, όπου αρθρογραφούσε για πολλά χρόνια, καταγγέλλοντας λογοκρισία. Πλέον η δημοσιογράφος αρθρογραφεί στο στο News247.

Λευτερακη Χαραλαμπόπουλε, σου έρχεται μήνυση και αγωγή μανάρι μου. Και σε σένα και στο in.gr. Δολοφονία χαρακτήρα σε…

Δημοσιεύτηκε από Elena Akrita στις Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021


Πηγή

Διαβάστε επίσης: