Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Απαντά γιατί δε μίλησε νωρίτερα ενώ ήξερε για τον Λιγνάδη…

February 23, 2021

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Απαντά γιατί δε μίλησε νωρίτερα ενώ ήξερε για τον Λιγνάδη…

Τη δική της απάντηση σε όσους έσπευσαν να την κατηγορήσουν γιατί ενώ γνώριζε για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη δε μίλησε νωρίτερα, έδωσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μέσα από μια ανάρτησή της στο Instagram.

Όλα ξεκίνησαν όταν η ηθοποιός σε δηλώσεις που έκανε στις κάμερες κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των ηθοποιών για την παραίτηση της Λίνας Μενδώνη, είπε: “Γνωρίζω πάνω από 20 χρόνια για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Πώς μπορεί να μιλήσει κάποιος όταν δεν έχει συμβεί στον ίδιο; Εγώ έχω προσπαθήσει να παροτρύνω όλα αυτά τα χρόνια, αυτά τα παιδιά να μιλήσουν”. (δες εδώ όλες τις δηλώσεις της ηθοποιού)


Tότε πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να την κατηγορήσουν για τη στάση της όλα αυτά τα χρόνια. Νιώθοντας λοιπόν άδικη την επίθεση προς το πρόσωπό της, η Πηνελόπη εξήγησε μέσω της ανάρτησής της πως πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησε να κάνει κάτι φτάνοντας μέχρι την αστυνομία αλλά ποτέ δεν εισακούστηκε.

“Προς όλους όσους περιμένουν στη γωνία να κατηγορήσουν όσους τους είχαν εκμυστηρευτεί γεγονότα και δεν αποκαθήλωσαν τον θύτη νωρίτερα. Παρακαλώ στρέψτε το μένος σας εκεί που πρέπει. Προσωπικά έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου και δεν εισακούστηκα ποτέ. Μίλησα στην αστυνομία. Δεν έγινε τίποτα. Παρακαλούσα τα θύματα να μιλήσουν και δε μπορούσαν. Αν το θύμα δε δέχεται από φόβο να μιλήσει δε μπορείς να κάνεις τίποτα. Τα κατάφερα όμως ακόμα και 20 χρόνια μετά. Μην πυροβολείτε. Παρακαλώ. Έχουμε ήδη τεράστιο βάρος να διαχειριστούμε. Μην είστε άδικοι” έγραψε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: