Σκορδά Λιάγκας: Φήμες ότι είναι και ξανά μαζί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ

February 23, 2021

Σκορδά Λιάγκας: Φήμες ότι είναι και ξανά μαζί και πιο ερωτευμένοι από ποτέΣκορδά Λιάγκας: Φήμες ότι είναι και ξανά μαζί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ«Ήμαστε το πρώτο τηλεοπτικό ζευγάρι που και εκείνος είχε τηλεοπτική πορεία και από την άλλη και εγώ δούλευα οχτώ χρόνια», είχε αναφέρει η παρουσιάστρια πριν ημέρες.

Η είδηση όμως, για την τηλεοπτική επιστροφή του γνωστού παρουσιαστή φυσικά και σχολιάστηκε από το «Πρωινό», όταν ο Βαγγέλης Περρής έδωσε πάσα στη Φαίη Σκορδά. «Είναι η πρώτη είδηση, τηλεοπτική βόμβα για το 2021», εξέφρασε με χαμόγελο και ο Αλέξης Μίχας διαβάζοντας το δελτίο Τύπου του Αντ1 για τον Γιώργο Λιάγκα.

«Πολλές φορές σε μια τηλεοπτική είδηση βλέπεις ότι υπάρχουν διαρροές και για πολλούς λόγους. Τώρα εντάξει ήταν πολύ μικρό το χρονικό διάστημα, έγινε πάρα πολύ γρήγορα, έδειξε ο σταθμός για εμένα ότι είναι ΑΝΤ1. Αν το δω λίγο από έξω, όταν έχεις λίγες ημέρες για να διαχειριστείς μια τέτοια πρόταση, τέτοιες ισορροπίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και το κάνεις με αντανακλαστικά, δείχνει ότι υπάρχει μια βάση, υπάρχουν πολύ καλές δομές σε αυτό το κανάλι», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων η Φαίη Σκορδά.

«Υπάρχουν γερά θεμέλια, γιατί δεν είναι εύκολο. Τώρα, περιμένετε κάτι να πω; Σαφώς (και το ήξερα). Στον καρπό του, στον σπόρο του. Η απάντηση θα ήταν ότι έβαλα τον σπόρο. Για να έχεις μέσα σε λίγες ημέρες ένα τέτοιο δελτίο Τύπου δεν ήταν έλα να το συζητήσουμε. Ήταν, πάμε να το κάνουμε. Ήμαστε το πρώτο τηλεοπτικό ζευγάρι που και εκείνος είχε τηλεοπτική πορεία και από την άλλη και εγώ δούλευα οχτώ χρόνια. Για εμένα το σημαντικό δεν ήταν ότι ήμαστε ζευγάρι. Δεν ήμουν κάτι άλλο και έγινα κάτι άλλο», είχε προσθέσει.

Και τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή GR Express, φαίνεται πως η όμορφη παρουσιάστρια και ο σύντροφός της μετά το διαζύγιο, Νίκος Ηλιόπουλος, επέλεξαν ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή τους. Αφορμή για τον χωρισμό στάθηκε, σύμφωνα πάντα με το σχετικό ρεπορτάζ, και η επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό».

Πάντως, έχουν περάσει μήνες από την ημέρα που η Φαίη Σκορδά έκανε οποιαδήποτε αναφορά στον αέρα της εκπομπής ή προέβη σε κάποια σχετική δημοσίευση αναφορικά με τον Νίκο Ηλιόπουλο. Συγκεκριμένα, στις 24 Δεκεμβρίου, έγινε η τελευταία αναφορά της Φαίης Σκορδά, στον αγαπημένο της, στον αέρα του «Πρωινού». Η παρουσιάστρια είχε μοιραστεί με τους τηλεθεατές ένα απίστευτο περιστατικό που βίωσαν.

«Παραγγέλναμε φαγητό από ένα κινέζικο που είναι δίπλα στη Γλυφάδα. Εγώ μένω Βούλα. Και δεν έφερναν γιατί ήταν στα όρια η απόσταση. Και εγώ ήθελα να φάω τηγανητό παγωτό. Και είπε ο Νίκος χωρίς να το ξέρω, ότι είναι έγκυος η γυναίκα μου και μου ζητάει το τηγανητό παγωτό. Έπαθα σοκ. Του λέω ότι θα μπορούσα να πω πως είμαι η Φαίη και να κάνω ένα νάζι, παρά να πεις αυτό το ψέμα», είχε πει συζητώντας με τους συνεργάτες της η Φαίη Σκορδά.

Πηγή: diaforetiko.gr

Διαβάστε επίσης: