«Μενδώνη παραιτήσου»: Διαμαρτυρία ηθοποιών έξω από το Υπουργείο Πολιτισμού

February 23, 2021Υπουργείο Πολιτισμού: Η υπουργός πολιτισμού και αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη, φαίνεται πως δέχεται πιέσεις για τους τελευταίους χειρισμούς της. Αυτοί έχουν να κάνουν σχετικά, με τις ενέργειες για την υπόθεση καταγγελιών εις βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη. Μάλιστα, οι αντιδράσεις των πολιτών και ειδικότερα των ηθοποιών, έχουν συνέχεια…Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους ηθοποιούς – Δείτε το πανό που αναρτήθηκε πέριξ του Υπουργείου Πολιτισμού

Το πρωί της Δευτέρας (22.02.2021) ηθοποιοί συγκεντρώθηκαν ξανά έξω από το υπουργείο Πολιτισμού. Οι ηθοποιοί στάθηκαν μπροστά στην είσοδο του υπουργείου και άνοιξαν πανό κατά της Λίνας Μενδώνη, την οποία κατηγορούν για απόπειρα συγκάλυψης της υπόθεσης Λιγνάδη. «Μενδώνη παραιτήσου» ήταν το μόνο που έγραφε το πανό που κρατούσαν.

«Παραιτήσου Μενδώνη» έγραφε το πανό πέριξ του Υπουργείου Πολιτισμού.

Οι δηλώσεις του προέδρου και των μελών της ΠΟΘ

Όπως εξήγησε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θεάματος Ακροάματος, μέλη της οποίας συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας «είμαστε εδώ γιατί εδώ και 3 εβδομάδες η κυρία Μενδώνη κωφεύει και η ίδια και ο πρωθυπουργός». «Δεν χρειάζεται ο πολιτισμός άλλους υπουργούς σαν την Μενδώνη» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΠΟΘΑ.

Σύμφωνα με τον ίδιο «συμβαίνουν πράγματα, καταγγέλλουν φαινόμενα κατάχρησης εξουσίας με πολλούς θύτες, αποκορύφωμα τα τελευταία που έχουν ακουστεί και η υπουργός κωφεύει. Υπάρχουν δημοσιεύματα από τις 6 Φεβρουαρίου και δεν φρόντισε να προσφέρει αμέριστη στήριξη στα θύματα και νομική υποστήριξη».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: