Άδωνις Γεωργιάδης: Ο αληθινός λόγος της απουσίας του από τις τηλεοπτικές εκπομπές

February 22, 2021Άδωνις Γεωργιάδης: Ο υπουργός Ανάπτυξης μίλησε στο «Βήμα», με τον ίδιο να αναφέρεται στο λόγο που απουσιάζει από τις τηλεοπτικές εκπομπές. Ο γνωστός Έλληνας πολιτικός πήρε μία σημαντική απόφαση. Αυτή είχε να κάνει με το γεγονός πως ο ίδιος δεν θέλει να εμφανίζεται ποια σε εκπομπές της τηλεόρασης.Α. Γεωργιάδης: Ο αληθινός λόγος της απουσίας του από τις τηλεοπτικές εκπομπές

Μάλιστα, παρότι η απόφασή του προέκυψε μετά τη συνέντευξη Μητσοτάκη που συνιστούσε στους υπουργούς «να μην βγαίνουν αν δεν έχουν κάτι να πουν», ο ίδιος ο υπουργός Ανάπτυξης επιμένει στους συνομιλητές του ότι… ήταν προσωπική του απόφαση, επειδή «κουράστηκε».

Η απουσία του Άδωνι Γεωργιάδη από τις τηλεοπτικές εκπομπές.

Α. Γεωργιάδης: Οι φήμες για διαφωνία, με Κικίλια και Μητσοτάκη

Πάντως, αρκετοί έχουν πειστεί ότι το σιωπητήριο Γεωργιάδη έχει να κάνει με την διαφωνία του με τον Βασίλη Κικίλια για την καραντίνα -άρα και με τον πρωθυπουργό που επικύρωσε την εισήγηση του υπουργού Υγείας.

Οι πιέσεις του Άδωνι Γεωργιάδη για το λιανεμπόριο

Σύμφωνα με το matrix24 στο παρασκήνιο, ο Άδωνις Γεωργιάδης φέρεται να πιέζει ήδη το Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να ανοίξει το λιανεμπόριο μία ώρα αρχύτερα και να περιοριστεί η ζημιά. Πάντως, αρκετοί άσπονδοι φίλοι του, ήδη διερωτώνται πόσο… θα αντέξει μακριά από τα κανάλια ο Άδωνις, με τα πρώτα στοιχήματα να έχουν αρχίσει να πέφτουν.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: