Στυλιανός Γρηγοριάδης: Μιλάει για πρώτη φορά για την πασίγνωστη μαγείρισσα μητέρα του

February 23, 2021Στυλιανός Γρηγοριάδης: Μπορεί το όνομά του να μην σας λέει κάτι, αλλά το όνομα της μητέρας του, Ντίνας Νικολάου, σίγουρα σας είναι γνωστό από τη μαγειρική.Η Ντίνα Νικολάου σε ρόλο μέντορα για τον Στυλιανό Γρηγοριάδη

Ο Στυλιανός Γρηγοριάδης έχει ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο με τη μητέρα του. Μπορεί να είναι μόλις 24 ετών, όμως, έχει τη δική του πορεία στο χώρο της μαγειρικής, έχοντας ως μέντορα τη μητέρα του.

«Έχω γεννηθεί στο Παρίσι και έχω μεγαλώσει εδώ πέρα στην Ελλάδα, αλλά από τα 17-18 μου έτη, είμαι στο Παρίσι!» ανέφερε αρχικά ο Στυλιανός στην εκπομπή, Φωλιά των Κου Κου.

Στυλιανός Γρηγοριάδης: Ήμασταν ευτυχισμένα πειραματόζωα

Ο Στυλιανός Γρηγοριάδης θυμήθηκε τα χαρούμενα παιδικά του χρόνια στο σπίτι με την οικογένεια του. «Όσο μεγαλώναμε, όλες τις οι συνταγές και τα βιβλία μαγειρικής, περνούσαμε από τον αδερφό μου και εμένα. Μέναμε στο σπίτι και είχαμε δέκα κυρίως πιάτα, σαλάτες και πολλά για να κάνουμε κι εμείς πρώτα τη δοκιμή μας. Ήμασταν ευτυχισμένα πειραματόζωα. Δεν έχω κάποιο αγαπημένο φαγητό της μητέρας μου, αλλά έχω κάποιο γλυκό, την μηλόπιτα. Η μηλόπιτα της μητέρας μου… θυμάμαι, όταν περίμενα τα αποτελέσματα από το σχολείο μου και δεν ήταν καλά, μου ετοίμαζε την μηλόπιτα».

Στυλιανός Γρηγοριάδης μαγειρας


Πηγή

Διαβάστε επίσης: