Δημήτρης Λιγνάδης: «Βλέπαμε ανήλικα να μπαινοβγαίνουν» Μαρτυρίες που προκαλούν φρίkη από τους γείτονες του

February 22, 2021

Δημήτρης Λιγνάδης: «Βλέπαμε ανήλικα να μπαινοβγαίνουν» Μαρτυρίες που προκαλούν φρίkη από τους γείτονες του

Αποκαλύψεις που θα συζητηθούν κάνουν οι γείτονες του Δημήτρη Λιγνάδη

«Καμία φορά ναι. Ακούγαμε πολύ φασαρία. Νομίζαμε ότι κάνουν πρόβες. Είναι πολύ λυπηρό», υποστήριξε γειτόνισσα του ηθοποιού και σκηνοθέτη, σε ερώτηση αν ακούγονταν φωνές από το διαμέρισμα του.

Μία μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού ανέφερε μάλιστα πως πριν μερικά χρόνια ο Δημήτρης Λιγνάδης έκοψε τον δρόμο στην κόρη της μέσα στην πολυκατοικία, όπου διέμεναν προκαλώντας της τρόμο.


«Μία φορά μπήκαν μαζί στην πολυκατοικία. Αυτός μένει στον όγδοο, εμείς στον πρώτο. Πήρε το ασανσέρ, η κόρη μου ανέβηκε με τα πόδια και της βγήκε μπροστά», ανέφερε η μητέρα του κοριτσιού και πρόσθεσε: «Η κόρη μου τρόμαξε λιγάκι, αλλά ο Λιγνάδης δεν ήταν επιθετικός».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, λίγα χρόνια αργότερα ο ηθοποιός και σκηνοθέτης της πρότεινε να πιούν καφέ για να την βοηθήσει με τα μαθήματά της.


«Η κόρη μου είχε ένα θεματάκι στα μαθήματά της. Δεν ξέρω πως το είχε μάθει αυτός και την είχε καλέσει για καφέ. Δεν ξέρω αν εννοούσε στο σπίτι. Της είπε έλα να πάμε για καφέ», είπε ακόμη η μητέρα του κοριτσιού.

Γείτονες του Δημήτρη Λιγνάδη καταγγέλλουν στον ΣΚΑΪ πως ήξεραν εδώ και χρόνια πως κάτι περίεργο συνέβαινε στη γειτονιά τους. «Έβλεπα να μπαινοβγαίνουν παιδιά. Δυστυχώς. Σχεδόν κάθε μέρα. Όταν άνοιγα εγώ και δεν άφηνα να μπούνε μέσα μου έλεγαν ότι «πάμε στον κ. Λιγνάδη»».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: