Ιωάννα Μαλέσκου: «Aισθάνθηκα αβοήθητη, μόνη και αποκλεισμένη – Πέρασα oλες τις πληγές τoυ Φαραώ»

February 18, 2021Ιωάννα Μαλέσκου: «Aισθάνθηκα αβοήθητη, μόνη και αποκλεισμένη – Πέρασα oλες τις πληγές τoυ Φαραώ»

Πολύ δύσκολες στιγμές πέρασε χθες η Ιωάννα Μαλέσκου, καθώς η κακοκαιρία “Μήδεια” “χτύπησε” τα βόρεια προάστια αφήνοντας πολλές περιοχές για πολλές ώρες χωρίς ρεύμα. Η παρουσιάστρια ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής ενώ αποκάλυψε ότι το βράδυ χρειάστηκε να μείνει σε ξενοδοχείο, καθώς στα Μελίσσια, όπου μένει, το χιόνι έφτανε μέχρι το γόνατο.

“Χθες, για μένα ήταν μια πολύ κακή, κακή ημέρα την οποία δεν θέλω να φανταστώ ότι θα βιώσω ξανά. Συνειδητοποίησα πόσο σημαντικό είναι να έχεις ρεύμα, φως και ζεστό νερό. Χθες, εγώ όπως και πολύ κόσμος χρειάστηκε να μείνουμε σε ξενοδοχείο. Μέσα στη νύχτα, μέσα στο σκοτάδι, παγωμένοι με τα κινητά να πρέπει να φύγουμε από εκεί που μέναμε γιατί το χιόνι ήταν μέχρι το γόνατο. Εύχομαι αυτή τη στιγμή να αποκαθίστανται οι μεγάλες ζημιές που έχουν υποστεί τα σπίτια και να μας παρακολουθείται από τη ζεστασιά του σπιτιού σας γιατί εγώ πέρασα έναν Γολγοθά.

Δεν φανταζόμουν ότι ξυπνώντας και περιμένοντας κάποιος να έρθει να με πάρει για να ‘ρθω στο στούντιο, η μέρα και η νύχτα θα κυλούσαν με τέτοιο τρόπο που να νιώθω αβοήθητη σε ένα σπίτι παγωμένο χωρίς θέρμανση και χωρίς κεράκια. Ήταν πολλές οι ώρες και δεν υπήρχε ενημέρωση. Εγώ αισθάνθηκα χθες αβοήθητη, μόνη και αποκλεισμένη. Δεν είχα μπαταρία να δω ούτε τα μηνύματα και πέρασα όλες τις πληγές του Φαραώ”, ανέφερε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Δες το βίντεο:

 

πηγη

Διαβάστε επίσης: