Παρέα πέντε ατόμων εγκλωβίστηκαν στα χιόνια, τους απεγκλώβισαν και τους έκοψαν από 300 ευρώ πρόστιμο

February 18, 2021



Πρόστιμο σε εγκλωβισμένους: Πέντε άτομα θέλησαν να θαυμάσουν το χιόνι στα ορεινά της Ναυπάκτου. Η ιδέα τους αποδείχθηκε πως δεν ήταν και τόσο έξυπνη, μιας και η συγκεκριμένη παρέα εγκλωβίστηκε. Μάλιστα, χρειάστηκε μεγάλη κινητοποίηση για να πραγματοποιηθεί ο απεγκλωβισμός τους. Από εκεί και πέρα, αφού απεγκλωβίστηκαν οι πέντε εγκλωβισμένοι, τους επιβλήθηκε το προβλεπόμενο πρόστιμο. Αναλυτικότερα:



Λεπτομέρειες για τον απεγκλωβισμό της παρέας και την επιβολή του προστίμου:

Εγκλωβίστηκαν πέντε άτομα στα χιόνια στο οροπέδιο «Λάστος» της Καρπάθου. Μάλιστα, χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η Πολιτική Προστασία του δήμου Καρπάθου προκειμένου βραδινές ώρες να απεγκλωβιστούν. Ωστόσο, στο τέλος κάθε άτομο δέχθηκε και το πρόστιμο που προβλέπει ο νόμος.

Επιβολή προστίμου σε εγκλωβισμένους.

Χθες το μεσημέρι (σ.σ. Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου του 2021), πέντε άτομα, ανάμεσα τους και ένα μικρό παιδί, πήγαν στη περιοχή «Λάστος». Η συγκεκριμένη περιοχή βρίσκεται πάνω από το χωριό Βωλάδα. Η παρέα των πέντε ατόμων το έκανε για ένα σκοπό. Ο λόγος ήταν για να δουν το χιόνι που είχε στρωθεί στην περιοχή. Κάποια στιγμή το απόγευμα κτύπησε το 112. Είναι ο αριθμός, ο οποίος αφορά τις έκτακτες ανάγκες. Το αποτέλεσμα ήταν να σημάνει συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρπάθου και στην Πολιτική Προστασία του Δήμου. Μηχανήματα άνοιξαν το δρόμο και γύρω στη 1 τα ξημερώματα, έφτασαν στα Πηγάδια, την πρωτεύουσα του νησιού όπου τους περίμενε η Αστυνομία και επέβαλε στον καθένα, το προβλεπόμενο πρόστιμο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: