Ιωάννα Μαλέσκου: «Ας με βοηθήσει κάποιος, είμαι αποκλεισμένη. Δραματική η κατάσταση»

February 17, 2021Ιωάννα Μαλέσκου: Η κακοκαιρία «Μήδεια» δημιούργησε προβλήματα σε όλους. Ακόμη και σε διάσημους Έλληνες και Ελληνίδες. Μία celebrity της Ελληνικής showbiz, η Ιωάννα Μαλέσκου, αναφέρθηκε στη δική της περιπέτεια. Αναλυτικότερα:Ι. Μαλέσκου: Δραματική η κατάσταση για την Ελληνίδα παρουσιάστρια

Τα τελευταία 24ωρα η κακοκαιρία «Μήδεια» σφυροκοπά την Αττική έχοντας «ντύσει» στα λευκά το λεκανοπέδιο. Κάτοικοι σε πολλές περιοχές έζησαν πρωτόγνωσες εικόνες, με το χιόνι να καλύπτει τα πάντα και τις εικόνες να είναι μαγευτικές. Ας πάμε όμως και στην άλλη όψη του νομίσματος.

Οι κάτοικοι των βορείων προαστίων αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα. Δεν ήταν μόνο το πυκνό χιόνι που κάλυψε οχήματα και δρόμους, αλλά κυρίως η διακοπές ρεύματος που είχαν και συνεχίζουν κάποιοι να έχουν. Όσο νύχτωνε και η έπεφτε περισσότερο η θερμοκρασία, η κατάσταση γινόταν όλο και δυσκολότερη, καθώς δεν υπήρχε θέρμανση αλλά και άλλα βασικά που προσφέρει το ρεύμα.

Τη δική της περιπέτεια σχετικά με αυτό το πρόβλημα μοιράστηκε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram η Ιωάννα Μαλέσκου την Τρίτη (16/2). Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια του «Love It» που μένει στα Μελίσσια, έζησε πρωτόγνωρες στιγμές, φτάνοντας μάλιστα στην απόγνωση.

Ι. Μαλέσκου: Οι φωτογραφίες που ανάρτησε η ίδια στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram

Δείτε στην παρακάτω gallery τι ανέβασε η Ιωάννα Μαλέσκου: στο προφίλ της μέσω instagram story. Αναλυτικότερα, οι φωτογραφίες της Ιωάννας Μαλέσκου:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: