Θρίλερ στην Κρήτη: Αναζητούνται τρεις κτηνοτρόφους στα βουνά της Κρήτης

February 18, 2021Θρίλερ στην Κρήτη: Συναγερμός έχει σημάνει στην Κρήτη για την αναζήτηση των τριών αγνοούμενων κτηνοτρόφων, οι οποίοι εξαφανίστηκαν χθες το βράδυ (σ.σ. Τρίτη 16 Φεβρουαρίου του 2020). Οι προσπάθειες για τον εντοπισμό τους είναι συνεχόμενες. Οι τρεις κτηνοτρόφοι χάθηκαν από προσώπου γης, όταν πήγαιναν να πραγματοποιήσουν τις δουλειές τους στη στάνη. Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε οι κτηνοτρόφοι να εντοπιστούν σώοι και αβλαβείς. Αναλυτικότερα:Τι αναφέρει το ρεπορτάζ από το Ρέθυμνο για τους άτυχους κτηνοτρόφους

Τρεις κτηνοτρόφους που αγνοούνται από χθες το βράδυ στην περιοχή των Αραβάνων στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου αναζητούν οι αρχές. Το θρίλερ στην Κρήτη φαίνεται πως δεν έχει τελειωμό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες πήγαν για να επισκεφτούν τη στάνη τους και κόλλησαν στον δρόμο. Έντονη είναι η κινητοποίηση των συναρμόδιων αρχών, όπως είπε ο Συντονιστής Πολιτικής Προστασίας Μανόλης Παραβολιδάκης.

Οι τρεις κτηνοτρόφοι πήγαν να επισκεφτούν την στάνη τους και φαίνεται πώς κόλλησαν στον δρόμο, λόγω της έντονης χιονόπτωσης, σε μία περιοχή όπου με υψόμετρο 1.000 μέτρων.

Θρίλερ στην Κρήτη, με αγνοούμενους κτηνοτρόφους.

Ποιοι συμμετέχουν στην επιχείρηση διάσωσης των τριών κτηνοτρόφων

Το θρίλερ στην Κρήτη συνεχίζεται. Στην επιχείρηση εντοπισμού των τριών κτηνοτρόφων συμμετέχουν η ΕΜΑΚ, η Πολιτική Προστασία, η Αστυνομία, η Πυροσβεστική και κάτοικοι.

Σύμφωνα με τον Περιφερειακό Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών στην Κρήτη κ. Μπουρουντάκη, στις έρευνες συμμετέχουν ερπυστριοφόρο, drones, ΕΜΑΚ και επιλεκτα μέλη της Πυροσβεστικής.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: