Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου

February 18, 2021Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου.Κριός
Τα πρακτικά θέματα γίνονται σήμερα η προτεραιότητά σου με την Σελήνη στον ηλιακό 2ο οίκο σου. Είναι μια καλή ιδέα να δώσεις στον εαυτό σου και στους άλλους χώρο και ελευθερία με το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό να διαμορφώνεται σήμερα και να επηρεάζει το επόμενο έτος. Εμφανίζονται ορισμένες εντάσεις που σχετίζονται με την πηγή χρημάτων ή την αλλαγή στάσης απέναντι στα προσωπικά σου αντικείμενα. Με την πτυχή αυτή μπορεί να παλέψεις με την επιθυμία να πάρεις ρίσκα που μοιάζουν επικίνδυνα, αλλά ένας ταυτόχρονος φόβος για αλλαγή μπορεί να σε κρατήσει πίσω. Έλεγξε την ανάγκη σου για ανεξαρτησία και μην προσπαθείς να επιβάλλεις καταστάσεις στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην βγάζεις εύκολα συμπεράσματα.

Ταύρος
Οι σημερινές ενέργειες είναι μάλλον επαναστατικές, καθώς η Σελήνη περνά στο δικό σου ζώδιο και τείνεις να δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στα συναισθήματά σου τα οποία είναι ιδιαίτερα πολύχρωμα ή περίπλοκα αυτήν τη στιγμή. Το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού είναι μια από τις πιο μακροπρόθεσμες τάσεις που επηρεάζει όλο το χρόνο. Οι προσωπικές σου ανάγκες για περισσότερη ανεξαρτησία και αυθορμητισμό είναι πλέον σαφείς. Η έμφαση στη σχέση με τον αγαπημένο σου δίνεται στον έρωτα και το πάθος. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρασύρεσαι για μια ακόμη φορά σε λάθη.

Δίδυμοι
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 12ο οίκο σου σηματοδοτώντας την ανάγκη για αποκατάσταση της ενέργειάς σου. Ένα τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού εμφανίζεται σήμερα και ενώ θα σε επηρεάζει μέχρι τον Δεκέμβριο, τείνει να προκαλεί κάποια ένταση αυτήν την εβδομάδα. Μπορεί να υπάρχει ένας αγώνας για την απελευθέρωση του παρελθόντος ή τα μακροχρόνια προβλήματα. Εναλλακτικά οι περιορισμοί που αντιμετωπίζεις αυτήν τη στιγμή μπορεί να οδηγήσουν σε εσωτερικές αναταραχές, προβλήματα θυσίας ή μυστικά. Κάποιες εξελίξεις ή αποκαλύψεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου μπορεί να σου δημιουργήσουν δυσαρέσκεια. Εσύ που είσαι μόνη, συγκράτησε τον αυθορμητισμό σου απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Καρκίνος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των ονείρων, των σχεδίων, των επιθυμιών και των φίλων σου παρακινώντας σε να συνδεθείς με τους στόχους της ευτυχίας σου. Ωστόσο οι ενέργειες της μέρας τείνουν να διεγείρουν την επαναστατικότητα. Ένα τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού σχηματίζεται σήμερα και θα είναι σε ισχύ μέχρι τον Δεκέμβριο. Οι πειρασμοί μπορεί να αποσπούν την προσοχή σου από ένα έργο ή μια σχέση. Τα παράπονα απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου μην τα βγάζεις σε μορφή γκρίνιας ή κτητικότητας. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρασύρεσαι σε λανθασμένες ενέργειες.

Λέων
Είσαι πιο προσανατολισμένη στο στόχο με τη Σελήνη στον 10ο ηλιακό σου οίκο όλην τη μέρα και οι ιδέες σου για πρόοδο μπορεί να είναι πρωτότυπες. Η διαμετακόμιση Κρόνου – Ουρανού επηρεάζει έντονα την εβδομάδα παρόλο που φέρνει ένα θέμα που σου ταιριάζει πολύ στην επιφάνεια. Θα μπορούσες να αισθανθείς επαναστατική σήμερα θέλοντας να απελευθερωθείς από ό,τι σε περιορίζει και σε θέλει σε ένα σταθερό μονοπάτι. Κάποιες συμπεριφορές ή εξελίξεις μπορεί να σε φέρουν σε οριακό σημείο στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρασύρεσαι σε λανθασμένες επιλογές.

Παρθένος
Ίσως θέλεις να εξερευνήσεις κάτι νέο, καθώς αναζητάς περισσότερο νόημα. Η Σελήνη περνά την ημέρα στον ηλιακό 9ο οίκο σου και μπορείς να επωφεληθείς από την αλλαγή ρυθμού. Το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό που παίζει σημαντικό ρόλο στην αστρολογία του έτους, είναι ακριβώς σήμερα και οι επιρροές του είναι ισχυρές αυτήν την εβδομάδα. Με αυτήν τη διέλευση τα καθήκοντα, τα προγράμματα υγείας και οι προσπάθειες αυτοεξυπηρέτησης μπορεί να συγκρουστούν με την αυξημένη επιθυμία σου να μάθεις, να συζητήσεις και να μοιραστείς. Μην μεταφέρεις τα επαγγελματικά κυρίως άγχη σου στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην εκτίθεσαι και μην παρερμηνεύεις κάποια λεγόμενα ή γνωριμίες.

Ζυγός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον 8ο ηλιακό σου οίκο και κάποια ενδοσκόπηση μπορεί να είναι ωφέλιμη. Ωστόσο μην βιαστείς να ερμηνεύσεις ζητήματα που αφορούν στα οικονομικά ή τα οικεία θέματά σου. Είναι ευκαιρία να απελευθερωθείς από ανθυγιεινές εξαρτήσεις και προσκολλήσεις με το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό. Είσαι λιγότερο ανεκτική σε μη υποστηρικτικές σχέσεις κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει σήμερα κάποιες εντάσεις. Μην εξωθείς στα άκρα κάποιες καταστάσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ό,τι παράνομο έχει την τάση να σε ελκύει.

Σκορπιός
Ένα τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού που εμφανίζεται σήμερα παραμένει μαζί σου μέχρι τον Δεκέμβριο και αυτή η διέλευση συνδέει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας με τον τομέα της συνεργασίας και της πρόκλησης. Οι ανάγκες σου για ξεκούραση, ανάπαυση, άνεση και ασφάλεια έρχονται σε σύγκρουση με τις εξελίξεις στις στενές σχέσεις σου. Τα σχόλια κάποιου στα εργασιακά μπορεί να σε εκπλήξουν. Μην ζητάς πράγματα από τον ερωτικό σύντροφό σου με λάθος τρόπο. Εσύ που είσαι μόνη, πες όχι σε επαναλαμβανόμενα λάθη του παρελθόντος.

Τοξότης
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 6ο οίκο σου, στον τομέα της εργασίας και της υγείας και είσαι έτοιμη να επιλύσεις προβλήματα. Οι ενέργειες ενός τετραγώνου Κρόνου – Ουρανού που ισχύουν από σήμερα θα παραμείνουν μαζί σου μέχρι το Δεκέμβριο, προκαλώντας σε να βρεις τις ισορροπίες. Πρόσεξε μια νευρικότητα, μια ένταση και αλλαγές που επηρεάζουν την άνεση, την υγεία ή την εργασία. Μην είσαι επιθετική με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ο τρόπος που προσεγγίζεις το άτομο που σε ενδιαφέρει χρειάζεται προσοχή.

Αιγόκερος
Η Σελήνη διέρχεται στον τομέα της χαράς και της ευχαρίστησής σου όλη τη μέρα και τείνεις να αναζητάς αναπαυτικές και απολαυστικές δραστηριότητες. Η σημερινή πτυχή του Κρόνου με τον Ουρανό είναι η πρώτη από τις τρεις και οι άλλες δύο θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο και τον Δεκέμβριο. Με αυτήν την επιρροή μπορεί να υπάρξουν στιγμές που παλεύεις για τον εαυτό σου, τα χρήματα ή την επιθυμία σου για ασφάλεια. Δείξε λίγη κατανόηση στον αγαπημένο σου και μην του επιτίθεσαι με την πρώτη ευκαιρία. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με τον σωστό τρόπο.

Υδροχόος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του σπιτιού, της οικογένειας, της ασφάλειας και της προσωπικής σου ζωής. Αναζητάς άνεση και προσωπικό χώρο για να συγκεντρωθείς. Ο Κρόνος σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό σήμερα και είναι μια από τις πρώτες πτυχές που σε επηρεάζουν έντονα όλη τη χρονιά. Με αυτήν τη διέλευση μερικές φορές μπορεί να αντιμετωπίζεις ένα αίνιγμα. Ωριμάζεις ή μεγαλώνεις κι αυτό μπορεί να σε φέρει σε σύγκρουση με τη ζωή του σπιτιού ή της οικογένειας, Χτίζεις την αυτοπεποίθησή σου ακόμα κι αν αισθανθείς κάποια επαναστατικά συναισθήματα ως προς τον ίδιο σου τον εαυτό. Απόφυγε τις εκρήξεις απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ζήσε το φλερτ και απόλαυσέ το χωρίς να αναλύεις τα πάντα.

Ιχθείς
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των επικοινωνιών σου ξυπνώντας την περιέργειά σου. Ο Κρόνος και ο Ουρανός σήμερα φτάνουν σε ένα τετράγωνο και θα συναντηθούν με τον ίδιο τρόπο τον Ιούνιο και τον Δεκέμβριο, πριν χωριστούν. Είναι μια μακροπρόθεσμη πτυχή που τείνει να υφαίνει καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Δεν είσαι απόλυτα σίγουρη τι να εμπιστεύεσαι και τι να πιστεύεις, όμως είναι μια διαδικασία για να μάθεις πως να διαχειρίζεσαι κάποιες καταστάσεις. Επιστράτευσε τη λογική σου και απόφυγε λάθη που μπορεί να σημαδέψουν την ερωτική και συναισθηματική σου ζωή.

Διαβάστε επίσης: