Πέρασαν για ζητιάνο διάσημο Έλληνα ηθοποιό και του έδωσαν δύο ευρώ

February 17, 2021

Πέρασαν για ζητιάνο διάσημο Έλληνα ηθοποιό και του έδωσαν δύο ευρώ

Ένα απρόσμενο περιστατικό συνέβη στον Κώστα Κρομμύδα περιμένοντας την σύζυγό του έξω από σούπερ μάρκετ.

Ο ηθοποιός Κώστας Κρομμύδας ντύθηκε ζεστά, φόρεσε κουκούλα λόγω του χιονιά, μάσκα προστασίας για τον κορονοϊό και συνόδευσε την σύζυγό του στο σούπερ μάρκετ μαζί με το σκυλάκι τους.

Όμως ήταν δύσκολο να τον αναγνωρίσει κάποιος. Μια κυρία που τον παρακολουθούσε να περιμένει ώρα έξω στο κρύο με τον σκύλο του, τον πέρασε για ζητιάνο, τον πλησίασε και του έδωσε δυο ευρώ!


Ο ηθοποιός ξαφνιασμένος, ένιωσε το μεγαλείο της ανθρωπιάς όπως γράφει στην ανάρτησή του στο facebook, και ένιωσε όμορφα με τη κίνηση αυτής της γυναίκας που θέλησε να βοηθήσει τον συνάνθρωπό της που έχει ανάγκη!

«Το μεγαλείο της ανθρωπιάς… Σήμερα περιμένοντας τη Μαρίνα έξω από το σουπερμάρκετ να κάνει κάποια ψώνια ήμουνα περίπου όπως στην φωτογραφία που βλέπετε με το σκυλί μας. Κάποια στιγμή ένιωσα μια ηλικιωμένη γυναίκα να με πλησιάζει και με απλωμένο χέρι μου πρόσφερε 2 € νομίζοντας πως στέκομαι σε αυτή τη θέση ζητώντας ελεημοσύνη. Ειλικρινά αν δεν είχαμε το θέμα με τον κορονοϊό θα την είχα αγκαλιάσει για να την ευχαριστήσω για αυτή την υπέροχη κίνηση που έκανε. Τελικά ανθρωπιά υπάρχει και ευτυχώς την συναντάς εκεί που δεν το περιμένεις»,… έγραψε ο ηθοποιός κάτω από τη φωτογραφία που δείχνει πώς περίπου ήταν όταν συνέβη το περιστατικό.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: