Δέσποινα Μοίρου: «Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μου έκανε μπούλινγκ, θεωρούσε ότι θα του πάρω τη δόξα»

February 17, 2021Η Δέσποινα Μοίρου είναι μία Ελληνίδα ηθοποιός που έχει κατακτήσει τα τελευταία χρόνια το Hollywood πρωταγωνιστώντας σε σπουδαίες ταινίες και σίριαλ που προβάλλονται στα μεγαλύτερα Αμερικανικά κανάλια. Ενώ πλέον είναι μόνιμος κάτοικος του Λος Άντζελες ενώ επίσης έχει καταφέρει να πάρει το Oscar καλύτερης Stand Up Comedy.Δέσποινα Μοίρου – πρόσφατα την είδαμε και στο NETFLIX στη κωμική σειρά «on my block»

Η Ελληνίδα ηθοποιό παρόλα αυτά είχε μία πολύ επιτυχημένη πορεία και στην χώρα μας και θέτρο αλλά και στην τηλεόραση.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Δέσποινα Μοίρου έκανε λόγο για τον ανταγωνισμό που υπάρχει μεταξύ συναδέλφων:  «Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμό από συναδέλφους. Όταν κάποιος χρονοτριβεί στο γύρισμα έχει φύγει, έχει απολυθεί. Δεν μπορείς να το παίξεις ντίβα εκεί», δηλώνει, ενώ τονίζει ως δεν έχει δεχτεί κανενός είδους παρενόχληση στην καριέρα της στο εξωτερικό.

Δέσποινα Μοίρου – «Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μου έκανε μπούλινγκ»

«Στο εσωτερικό είχα θέματα όχι στο εξωτερικό. Είχα ένα περιστατικό στην Ελλάδα στη σειρά  Αρχιπέλαγος. Δυστυχώς είχαμε τον Θανάση Ευθυμιάδη και έχασα επεισόδια εξ αιτία του».

Η Δέσποινα Μοίρου συνέχισε λέγοντας: «Μου έκανε μπούλινγκ γιατί θεωρούσε πως του έτρωγα τη δόξα. Μίλησα στον σκηνοθέτη και ο Στράτος Μαρκίδης μου είπε είναι αφόρητη η κατάσταση, θα πρέπει να βγεις από μερικά επεισόδια. Μου απαγόρευε να δίνω συνεντεύξεις τύπου «Μην διανοηθείς και εμφανιστείς», δήλωσε η ηθοποιός.

Και συνέχισε αναφερόμενη στον Θανάση Ευθυμιάδη λέγοντας: «Είχα πάθει τέτοιο σοκ, ειδικά μετά το ξύλο που είχα δεχτεί από τους μουσουλμάνους, όταν κάναμε τη σειρά «Αρχιπέλαγος», στην Ξάνθη. Είχα και αυτόν τον άνθρωπο με αυτή την άρρωστη φιλοδοξία του με πίεζε».

«Με Ζήλευε πως του έφαγα τη δόξα. Έκανε μαγκιές μόνο σε μένα που ήμουν νέα. Εγωπάθεια μεγάλη και σκέψου πως εγώ δεν είχα καν σκηνές μαζί του. Θυμάμαι είχα πάει καλεσμένη στον Θέμο Αναστασιάδη και έπαιρνε τους παραγωγούς και τους έκανε παράπονα γιατί πήγα και εκείνοι μου τα λέγανε… αν μπορούσε να με θάψει ζωντανή θα το έκανε. Ενώ με έδιωξε και από τη σειρά με αυτόν τον τρόπο απαιτούσε να του ζητήσω συγνώμη ήμουν σε ένα καμαρίνι και με έπιασαν τα κλάματα θυμάμαι…»

Τέλος η Δέσποινα Μοίρου δήλωσε στην ON time πως θα σταθεί οικονομικά σε κάθε γυναίκα που θέλει να προσχωρήσει σε καταγγελία και δεν έχει τα χρήματα.

«Το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι να μιλήσουν όλοι, από όλες τις δουλειές εγώ αν μια κοπέλα δεν έχει οικονομική δυνατότητα της πληρώνω εγώ τον δικηγόρο γιατί ξέρω άτομα που δεν έχουν τη δυνατότητα να ξεκινήσουν μια δίκη» είπε τέλος η ηθοποιός.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: