Ελένη Μενεγάκη: Τα παιχνίδια στον χιονισμένο κήπο με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της

February 17, 2021Η Ελένη Μενεγάκη δεν έχασε την ευκαιρία! Βγήκε κι αυτή στο χιονισμένο τοπίο μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της και απόλαυσε μερικές ξέγνοιαστες στιγμές.Έτσι κι αλλιώς η κακοκαιρία Μήδεια μπορεί να δημιούργησε προβλήματα σε κάποιες περιοχές σε πολλούς όμως στάθηκε αφορμή να βγουν από τα σπίτια τους και να νιώσουν και πάλι παιδιά. Έτσι και η Ελένη Μενεγάκη.

Ελένη Μενεγάκη – Ξέγνοιαστες στιγμές με ολόκληρη την οικογένεια

Στα βόρεια προάστια της Αττικής όπως είναι τα Μελίσσια, στη γειτονιά δηλαδή της παρουσιάστριας, το χιόνι έχει καλύψει σχεδόν τα πάντα και το κατάλευκο τοπίο που έχει δημιουργηθεί θυμίζει εικόνα βγαλμένη από παραμύθι.

Η Ελένη δεν έχασε την ευκαιρία και βγήκε έξω μαζί με τα παιδιά και τον σύζυγό της προκειμένου να παίξουν χιονοπόλεμο

Η παρουσιάστρια μπορεί να απέχει τους τελευταίους μήνες από τα φώτα της δημοσιότητας παραμένει όμως ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειδικά στο ίνσταγκραμ.

Δεν έχασε λοιπόν την ευκαιρία και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες τη βλέπουμε με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της να παίζουν χιονοπόλεμο. Α! Έκαναν και χιονάνθρωπο.

Η κ. Μενεγάκη έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της: «14 χρόνια στην ίδια γειτονιά στα Μελίσσια , τόσο χιόνι δεν έχει πέσει ποτέ.»

Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: