Η νέα ζωή της Ρόξυ που κακοποιήθηκε και πετάχτηκε να πεθάνει στο φράγμα Πηνειού, στην Αμαλιάδα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

February 16, 2021

Η νέα ζωή της Ρόξυ που κακοποιήθηκε και πετάχτηκε να πεθάνει στο φράγμα Πηνειού, στην Αμαλιάδα (ΕΙΚΟΝΕΣ)Σπιτάκι βρήκε τελικά ένα υπέροχο σκυλάκι, η μικρούλα Ρόξυ, που είχε βρεθεί πεταμένη στο φράγμα Πηνειού στην Αμαλιάδα, ένα μέρος που άνετα θα το χαρακτηρίζαμε σκουπιδοτενεκέ ζώων. Και αυτό γιατί κάποιοι απάνθρωποι πετάνε συνέχεια μέσα σκυλιά για να τα ξεφορτωθούν, να εγκλωβιστούν και να πεθάνουν στην πείνα.Ένα τέτοιο σκυλάκι ήταν και η Ρόξυ, ένα ζωάκι που κακοποιήθηκε, πετάχτηκε αλλά ευτυχώς διασώθηκε πριν 4 μήνες από εκεί.

Η Ρόξυ βρέθηκε από την εθελόντρια Άρτεμις Δημητροπούλου Ψυχολόγος της Φιλοζωικής Ένωσης Αμαλιάδας Αδέσποτες Ψυχές Αμαλιάδας – Φιλοζωική Ένωση Αμαλιάδας, η οποία την πήρε για να τη σώσει. Όπως άλλωστε κάνει με όλα τα σκυλάκια που βρίσκει εκεί στο φράγμα. Η σκυλίτσα δεν είχε πού να πάει. Έτσι πήγε στο κυνοκομείο.

Ο φόβος όμως από τα ματάκια της έκανε πολύ καιρό να περάσει. Τον βλέπετε άλλωστε στις φωτογραφίες.

Στη συνέχεια φιλοξενήθηκε από την εθελόντρια Αλεξάνδρα στην Αθήνα.

Και να που στάθηκε τυχερή, γιατί κάποια στιγμή κάποιοι θέλησαν να της ανοίξουν την πόρτα του σπιτιού τους και να της δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία να ζήσει ευτυχισμένη.

Η ζωή της έχει αλλάξει. Πιθανόν να έχει ξεχάσει τα όσα άσχημα της συνέβησαν στο παρελθόν. Μπράβο σε όσους την έσωσαν, τη φιλοξένησαν και φυσικά σε αυτούς που την υιοθέτησαν. Καλή ζωή να έχει. Να είναι πάντα ευτυχισμένη. Το αξίζει. Όλα τα ζωάκια το αξίζουν.

Μυρτώ Τζώρτζου, [email protected]

Η μικρούλα όταν τη βρήκαν. Φοβισμένη έτρεμε.

Και σήμερα, λίγους μήνες μετά. Ευτυχισμένη, μακριά από όσα πέρασε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: